Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφια με τον Γ. Κυρίτση η Ελένη Χατζηβασίλη

07/09/2023
180 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση για το Πυλί, τον πολιτισμό και τη νέα γενιά.”

Εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος Πυλίου και ενεργός πολίτης με δραστηριότητα σε όλους τους συλλόγους του Πυλίου, με διάθεση προσφοράς και σεμνότητα, δηλώνει παρούσα στις εκλογές του Οκτώβρη.


«Φίλες και φίλοι, 


Οι εκλογές του Οκτώβρη είναι κρίσιμες για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Οφείλουμε λοιπόν όσοι ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης να τοποθετηθούμε με σαφήνεια στα πράγματα ώστε οι συνδημότες μας να αποφασίσουν έχοντας μπροστά τους όσο γίνεται καλύτερη εικόνα. 


Είναι γεγονός ότι προσπαθήσαμε ως κοινοτικό συμβούλιο Πυλίου  τα τελευταία 4 χρόνια να συμβάλλουμε με τις απόψεις μας  στην επίλυση των προβλημάτων.  

Ειδικά τα δυο πρώτα χρόνια της θητείας μας το κοινοτικό συμβούλιο συνεδρίαζε τακτικά, πρότεινε λύσεις, έπαιρνε πρωτοβουλίες, αναλάμβανε δράσεις στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.  

Η καχυποψία όμως από την πλευρά της δημοτικής αρχής   του κ. Νικηταρά, αφού η πλειοψηφία δεν ανήκε σε αυτήν,  η αδράνεια  και η ασυνέπεια λόγων και πράξεων οδήγησαν το κοινοτικό συμβούλιο σε μαρασμό, την κοινότητα σε πλήρη απαξίωση με αποτέλεσμα τα προβλήματα της καθημερινότητας  να γιγαντωθούν,  έργα και δράσεις να είναι σχεδόν ανύπαρκτα και οι δεσμεύσεις να μείνουν στα χαρτιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το προεκλογικό πρόγραμμα της  απερχόμενης δημοτικής αρχής  που περιλαμβάνει 23 προτάσεις δεν έχει υλοποιηθεί ούτε μία.

Αναφέρω χαρακτηριστικά 3 για να αντιληφθούμε το μέγεθος της ασυνέπειας λόγων και πράξεων:

-Αναδεικνύουμε το Πυλι σε κέντρο αγροτουριστικής ανάπτυξης

-κατασκευάζουμε προβλήτα στο Μαρμάρι

- κατασκευάζουμε πλατεία Αγίου Γεωργίου- ανοικτό θέατρο 

Λόγια πολλά και έργο μηδέν.


Είναι λοιπόν καιρός να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να προχωρήσουμε άμεσα σε ένα ορθολογικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα ώστε το χωριό μας να βγει από το τέλμα και να καλύψει το χαμένο έδαφος των τελευταίων χρόνων. 

Δεσμευόμαστε  για συγκεκριμένα έργα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης μέσα στις δυνατότητες που θα δώσει η αναλογική κατανομή των πόρων του Δήμου σε κάθε κοινότητα: 

Η αναβάθμιση της καθημερινότητας, η διευθέτηση των ρεμάτων, η συνέχιση των αναπλάσεων των οδών με σταμπωτό δάπεδο, η  ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου και η μετατροπή του σε κύτταρο πολιτισμού για όλο το νησί μαζί με την  λειτουργία της βιβλιοθήκης σε νέα βάση,  το νέο κλειστό γυμναστήριο Δικαίου, αποτελούν για μας δεσμεύσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες με ορίζοντα πενταετίας. 


Θέλουμε και μπορούμε να προχωρήσουμε ταχύτατα με αυτά ώστε να κοιτάμε στα μάτια τον καθένα από εσάς και μετά από πέντε χρόνια. 


Πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στην κοινωνία θα δώσουμε την μάχη των εκλογών του Οκτώβρη για ένα καλύτερο μέλλον του χωριού μας.


Με αυτές τις σκέψεις δηλώνω υποψήφια σύμβουλος της της δημοτικής κοινότητας Πυλίου με το Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.»ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
ΠΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ
ΠΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ 08/09 - 14:33
Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΡΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ
ΠΡΟΣΕΧΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΑΘΕΙ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ.ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ 21 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟ .
Παρατηρητης
Παρατηρητης 08/09 - 09:57
Προς ανωνυμο
Σιγά μην χτυπήσει...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/09 - 21:19
Νικηταράς τεεελλλοοος
Σπίτι σας επιτέλους.ο Κυριτσης έρχεται με φόρα.
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ 07/09 - 13:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΖΗΤΑ Η ΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
.ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΕ 150,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ.ΧΑΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΦΥΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.
Παρατηρητης
Παρατηρητης 07/09 - 11:43
Πιο πολιτισμό
κυρία μου;;;; Είδατε κανένα "πολιτισμό" 9 χρόνια.... Για να δώσεις πολιτισμό πρέπει κ να έχεις... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ