Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιες με τον Θ. Νικηταρά οι Μ. Τριανταφύλλου, Ν. Φαράντου και Α. Ζιώγου

26/08/2023
85 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα Ζιώγου  


Την Άννα Ζιώγου, μια συνδημότισσά μας,με πολλή όρεξη και θετική διάθεση για την προώθηση των θεμάτων του πολιτισμού και της κοινωνικής μέριμνας,  υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Η Άννα Ζιώγου αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να ενισχύσει με την συμμετοχή της το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…στηρίζω και με την υποψηφιότητα μου τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί είδα ότι έκανε πράξη αυτά που πίστευε και έλεγε στις προηγούμενες εκλογές. Σέβεται όλους τους δημότες και έχει κάνει σημαντικό έργο στο νησί μας. 

Οι αποφάσεις της δημοτικής αρχής για την στήριξη των συνδημοτών μας στην πανδημία βοήθησαν πολλούς συμπολίτες μας. 

Γενικότερα, οι κοινωνικές δράσεις της και η προσπάθεια βελτίωση της πόλης και των Κοινοτήτων πρέπει να συνεχιστούν, για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε». 


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Φαράντου


ΤηνΚωνσταντίνα (Ντίνα) Φαράντου, βοηθό Βρεφονηπιοκόμου, νέα συμπολίτισσα μας με άποψη για τα τοπικά μας πράγματα και κυρίαρχη θέση ότι, η ενασχόληση με τα κοινά δεν πρέπει να συνοδεύεται από εντάσεις και πόλωση, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Η Ντίνα Φαράντου, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…συντάσσομαι με τον Θεοδόση Νικηταρά διότι ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος ακούει και σέβεται τους συμπολίτες του, δουλεύει ακούραστα για τον τόπο και αφήνει θετικό αποτύπωμα.  

Η διάθεση του για προσφορά στην κοινωνία μας με έπεισε να ενώσω τη φωνή και τις δυνάμεις μου, για αυτό δέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». Γενικότερα, το νησί μας και η Καρδάμαινα έχουν μεγάλες δυνατότητες. Όλοι μαζί, μπορούμε να αγωνιστούμε με ηρεμία, δίχως εντάσεις, και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας μας». 


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μαρία Τριανταφύλλου


ΤηνΜαρία Τριανταφύλλου, πτυχιούχο Φιλόλογο, με μεταπτυχιακές σπουδές στη σχολική ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Essex, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Η Μαρία Τριανταφύλλου, με ενδιαφέρον για τα τοπικά ζητήματα και την πορεία της κοινωνίας μας, δήλωσε χαρακτηριστικά «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» διότι αποτελεί πεποίθηση μου ότι, η πρόοδος μιας κοινωνίας έρχεται μέσα από την αφύπνιση και  ενεργοποίηση των πολιτών της. 

Η κοινωνία μας σήμερα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι που προσδοκούν να βρουν το δικό τους χώρο στη ζωή. 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς πίστεψε και εμπιστεύτηκε τους νέους ανθρώπους. 

Απέδειξε ότι είναι ικανός, συνθέτει απόψεις και ενώνει τους ανθρώπους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφάσισα να δώσω και εγώ μαζί του τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Να αγωνιστούμε για την Κω που αξίζει να κληροδοτήσουμε στις νέες γενιές». 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/08 - 12:09
Μπράβο
κορίτσια !!! Δυνατά!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ