Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιες με τον Θεοδόση Νικηταρά η Αναστασία Φωτιάδου και η Μαρία Καλλούδη

29/08/2023
197 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Αναστασία Φωτιάδου

Την Αναστασία Φωτιάδου, ενεργός πολίτης, μητέρα τεσσάρων παιδιών, με συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ενεργό μέλος στο Σύλλογο Ποντίων, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Η Αναστασία Φωτιάδου,αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…η αγάπη μου για το νησί μας και τους συμπολίτες μας, η αγωνία μου για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας, μου δίνουν τη δύναμη να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης απέδειξε ως Δήμαρχος ότι σέβεται τους δημότες και διεκδικεί για τον τόπο μας. Ενώνουμε δυνάμεις γιατί πρέπει να παραδώσουμε καλύτερο το νησί μας.  Όλοι μαζί πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας».


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μαρία Καλλούδη

Την στήριξη της στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε η Κοινοτική Σύμβουλος Καρδάμαινας Μαρία Καλλούδη. 

Η Μαρία Καλλούδη, με διαχρονικό ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας, δήλωσε χαρακτηριστικά «…στηρίζω την επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά γιατί απέδειξε ότι είναι ο κατάλληλος στη θέση Δημάρχου. Παρά τις δυσκολίες αυτής της περιόδου έδωσε λύσεις και προοπτική σε μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. 

Στην Καρδάμαινα κάναμε αρκετά αυτά τα χρόνια, κατασκευάζουμε τη νέα δεξαμενή,  αναμορφώθηκε η πλατεία και σημαντικοί αθλητικοί χώροι, όπως το γήπεδο 5χ5, ενώ εγκαταστάθηκε φωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου και διάφορα άλλα. 

Βέβαια οι ανάγκες και τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ. Για αυτό και εγώ συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια και συντάσσομαι με τους συναδέλφους υποψήφιους στην μεγάλη παράταξη της «Ισχυρή Κως» για να δώσουμε τη μάχη της νέας πενταετίας.  Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
ΑνώνυμοςΓΙΑΝΝΗΣ
ΑνώνυμοςΓΙΑΝΝΗΣ 29/08 - 23:52
ΚΩΣ
τη καταντια ειναι αυτη ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/08 - 23:34
Ανώνυμος
Ότι βρίσκει κατεβάζει,κινήσεις απελπισίας....Έχεις χάσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/08 - 21:15
Δεν σχολιάζω αλλο
Άντε στο καλό και να μας γράφετε......
Κωος
Κωος 29/08 - 19:22
Πρώτη Κυριακή
Δυνατα κ καλύτερα ακόμα κ από το ' 19. Να έχετε επιτυχία κυρίες μου.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ