Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιοι με τον Θ. Νικηταρά οι Β. Μπίλλης, Σ. Παπαχαρτοφύλης και Α. Μεντισοπούλου

31/08/2023
236 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Βασίλης Μπίλλης  

Τον Βασίλη Μπίλλη, ένα νέο παιδί του τόπου μας, που αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά με την όρεξη και το πάθος που διακρίνει τη νεολαία, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Ο Βασίλης Μπίλλης, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…η Κως που θα ζήσουν οι νέοι του νησιού μας πρέπει να είναι καλύτερη από αυτή που ζούμε σήμερα. Για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», να αγωνιστώ και εγώ μαζί με όλους τους άλλους συμπατριώτες μας με γνώμονα το κοινό καλό, για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του νησιού μας. 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς απέδειξε ότι εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους, τους δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν στην κοινωνία μας. Σε αυτή την προσπάθεια αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε». 


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα Μεντισοπούλου 

Την Άννα Μεντισοπούλου, η οποία έχει τελειώσει γαλλική λογοτεχνία και λογοτεχνική μετάφραση, ενώ έχει εργαστεί για δεκαπέντε χρόνια στην διδασκαλία ξένων γλωσσών αλλά και ως μεταφράστρια ξενόγλωσσων κειμένων, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Η Άννα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών, στην ισότητα και τα ίσα δικαιώματα στην εργασία των δύο φύλων, το περιβάλλον, τα ζώα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Η Άντα Μεντισοπούλου, αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της, σημείωσε «…η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές αποσκοπεί να εργαστώ μαζί με τους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο αύριο για το αγαπημένο μας νησί.

Πιστεύω στη συλλογική δράση και στην συμμετοχή των πολιτών ως προϋποθέσεις προόδου κάθε κοινωνίας. Με ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση των παιδιών, στο περιβάλλον και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Με σεβασμό σε κάθε συνδημότη και συνδημότισσα μας. Για να υλοποιηθούν, με διάλογο και συνεργασία, οι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί, από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Στάθης Παπαχαρτοφύλης 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη, με σπουδές στα εφαρμοσμένα λογιστικά, με άποψη για τα τοπικά πράγματα, ο οποίος ενώνει τη φωνή και τις δυνάμεις του για την Κω του μέλλοντος, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». 

Ο Στάθης Παπαχαρτοφύλης, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, γιατί έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας. 

Έχουν γίνει αρκετά αυτά τα χρόνια, χωρίς να σημαίνει ότι αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα. Έχουμε να κάνουμε πολλά για τα χωριά μας και τους συμπατριώτες μας. Ο Θεοδόσης συσπειρώνει δημιουργικές δυνάμεις στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και ο ίδιος αποτελεί εγγύηση με την εργατικότητα που τον διακρίνει. 

Για αυτό ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/09 - 02:05
Τα σχολεια πρωτα
Ενδιαφέρεται, λέει, για τη νεολαία. Τρίτο δημοτικό, τρίτο Γυμνάσιο και όλα τ υπόλοιπα παρατημένα στην τύχη τους...
Ψιτ
Ψιτ 01/09 - 00:17
-
Που πας ρε κακομοιρε Κοψιμιε??Α!!ξεχασες την Barbie...χαχαχαχαχ δεν σε σωζει τιποτα!!!τελειωσες!8 Οκτωβρη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!
Τα χωρια ψηφιζουν νικηταρα
Τα χωρια ψηφιζουν νικηταρα 31/08 - 23:58
Ο καλυτερος δημαρχος
που περασε απο το νησι.
ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ 31/08 - 23:55
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ