Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιοι με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός και η Ευαγγελία Υδραίου

25/08/2023
137 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός 


Έναν ακόμη συμπολίτη μας, από το Πυλί, τον Νεκτάριο Χατζησεβαστό, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χωριού του και επιθυμεί να συμβάλλει στις τοπικές υποθέσεις, με την όρεξη και το μεράκι που διαθέτει, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». 

Ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, γιατί έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας. 

Έχουν γίνει αρκετά αυτά τα χρόνια αλλά σίγουρα δεν έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα. Στη νέα δημοτική περίοδο έχουμε να κάνουμε πολλά για τα χωριά μας και τους συμπατριώτες μας. 

Έχω μάθει από μικρός να αγωνίζομαι, για αυτό και ενώνω τις δυνάμεις μου με την μεγάλη οικογένεια της «Ισχυρή Κως». Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ευαγγελία Υδραίου  

Την Ευαγγελία Υδραίου, μια νέα συνδημότισσά μας, με ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας και διάθεση προσφοράς, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». 

Η Ευαγγελία Υδραίου αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να ενισχύσει με την συμμετοχή της το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου σηματοδοτούν την ανάγκη της κοινωνίας μας να υπάρξει συνέχεια στη διαχείριση του Δήμου. 

Ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με τη μεγάλη παράταξη της «Ισχυρή Κως» για να υλοποιηθούν, με διάλογο και συνεργασία, οι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί, από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά. 

Με πίστη στη δύναμη των νέων, με συλλογική προσπάθεια για τον τόπο μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του νησιού μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε». 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/08 - 15:42
Δυνατα
Δυνατά με Νικηταρα!!! Πρώτη Κυριακή

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ