Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιοι με τον Θεοδόση Νικηταρά οι Στέφανος Μανιάς και Μιχάλης Φουρτούνης

23/08/2023
252 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Στέφανος Μανιάς 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, ενεργό πολίτη, με πολυσχιδείς δραστηριότητες, με εμπειρία, γνώση και άποψη για τα τοπικά πράγματα, τον επιχειρηματία Στέφανο Μανιά, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». 

Ο Στέφανος Μανιάς, με ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, δήλωσε «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί ενδιαφέρομαι για τα όσα συμβαίνουν στο νησί μας. Η επαγγελματική εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι το νησί μας έχει πολλές δυνατότητες αρκεί να τις αξιοποιήσουμε, στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες, στον τουρισμό. 

Ο Θεοδόσης έχει δείξει ότι είναι αποτελεσματικός, όπως με τη μεταγραφή της επέκτασης του σχεδίου πόλης στο Κτηματολόγιο. Πιστεύω ότι αξίζει και πρέπει να συνεχίσει από τη θέση του Δημάρχου γιατί είναι ενωτικός, συνεργάζεται και διεκδικεί ταυτόχρονα. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».  


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μιχάλης Φουρτούνης


Τον Μιχάλη Φουρτούνη, με σπουδές ως στέλεχος επιχειρήσεων & marketing, ο οποίος διετέλεσε επί 20ετία Διευθυντής στο Κατάστημα Κεφάλου της Εθνικής Τράπεζας, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Μιχάλης Φουρτούνης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και να ενώσουμε δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μας.

Η εμπειρία από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, μου έχει δείξει ότι όταν αγωνιζόμαστε συλλογικά για κοινό σκοπό μπορούμε να νικήσουμε προβλήματα και καταστάσεις που δεν αρμόζουν στον τόπο μας.

Ο Θεοδόσης αποτελεί εγγύηση της συλλογικής προσπάθειάς μας.

Η κοινωνία μας διαθέτει πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, έχει προβλήματα αλλά και τη θέληση να αγωνιστεί για λύσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 09:57
Δυνατα
με Νικηταρα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 00:33
ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΩ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ,ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!
Η ΚΕΦΑΛΟΣ
Η ΚΕΦΑΛΟΣ 24/08 - 00:24
ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΟΧΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ