Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση ο Γιάννης Λαδικός

24/08/2023
161 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για το Πυλί, την κοινωνία των πολιτών και τον πολιτισμό."

Νέος άνθρωπος  που συμμετείχε  για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου εκλεγμένος Κοινοτικός σύμβουλος  από το 2019  δίπλα στην Ιωάννα Ρούφα και τη δημοτική παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ» αποφάσισε να συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους συνυποψήφιους του στο Πυλί πάνω σε βάση αρχών και κοινών δεσμεύσεων για όλα αυτά που έχει ανάγκη το Πυλί.


«Συμμετείχα στις εκλογές με την ελπίδα να υπηρετήσω το αγαπημένο μου Πυλί από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου. Μπορεί η επιλογή των συμπατριωτών μου να μην μας έδωσε την ευκαιρία να διοικήσουμε στο σύνολο του Δήμου ωστόσο ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ και πίστευα ότι μέσα από το Κοινοτικό Συμβούλιο θα μπορούσα να προσφέρω στο χωριό μου ανεξάρτητα από το ποιος είναι δημοτική αρχή. 


Διαψεύστηκα πανηγυρικά… Η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για το Πυλί.

Ωστόσο έχω μάθει να μην το βάζω κάτω και θα συνεχίσω να προσπαθώ αυτή τη φορά συνεργαζόμενος με μία ομάδα συμπατριωτών μου που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η επιλογή μου να ενταχθώ ως συνεργαζόμενο μέλος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Γιώργο Κυρίτση δεν αποτελεί λευκή επιταγή αλλά συνοδεύεται από συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι Πυλιώτες συνυποψήφιοι μου μέλη της παράταξης.

α) άμεση πλήρης ανακατασκευή και ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου Πυλίου ώστε να καταστεί εκ νέου το στολίδι του πολιτισμού της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου, β) έμπρακτη υποστήριξη των δράσεων όλων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού, γ) αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού λατομείου με τη δημιουργία χώρων αναψυχής και πολιτισμού, δ) στελέχωση των υπηρεσιών της Κοινότητας με αναλογικά κριτήρια, ε) διεκδίκηση των χρημάτων που αναλογούν στο Πυλί (άλλοι Δήμοι παίρνουν εκατομμύρια ευρώ και το Πυλί μερικά ψίχουλα) από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης, στ) διεκδίκηση-απαίτηση δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος.


Κλείνοντας οφείλω να επισημάνω πως σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις που έλαβε η παράταξη μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση της Επικεφαλής και της ολομέλειας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι στη βάση των αρχών και των αξιών που μας εμφύσησε η Ιωάννα.» 


ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΙΚΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Προς με 100 ερχετε
Προς με 100 ερχετε 25/08 - 00:03
Ο κυριτσης
Προσεχε την στροφή έχει λαδια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 22:18
ΜΕ 100 ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 15:17
Ωχ
Μετά τον Χατζηκαλυμνιο τώρα θα " καρατομησει" κ τον Σιφακη..... Μην του βάζετε ιδέες... χαχαχα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 14:24
Κυρίτσης-τέλος
Τις προηγούμενες φορές που ήταν δήμαρχος δεν μπορούσε να συνεννοηθεί ούτε με τον εαυτό του. Τώρα, στα πολιτικά του γεράματα, θα λύσει ως δια μαγείας όλα τα ζητήματα. Η πολιτική του ``μπογιά`` έχει ξεθωριάσει προ πολλού. Ηλία, βγες μπροστά έστω και τώρα…
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 14:15
Ελεος
Παρόλο που κάποιοι υποψηφιοι που έρχονται μαζί σου είναι αξιόλογοι, εσυ παραμένεις χάλια. Παραιτησου και άσε καποιον αλλο να αναλαβει, μηπως και καταφερετε να παρετε την εξουσια. Ελεος με την καρεκλα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 14:08
Στηριζετε
ανθρώπους που αποκαλούσαν την επικεφαλή σας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο " τενεκέ" κ "λάσπη";;; Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/08 - 13:46
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ