Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Πασχάλης Βρακίδης

23/08/2023
84 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημοποίησε ο Πασχάλης Βρακίδης. Συνδημότης μας με μεγάλη εμπειρία και έντονη δράση στα δημόσια πράγματα  του τόπου μας. Σήμερα ως Αντιπρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου και  αντιπρόσωπος στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας


Ο Πασχάλης Βρακίδης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για την ανόρθωση του Δήμου και του νησιού μας. Με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, με αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία μας και την πορεία του τόπου μας, καταφέραμε πολλά αυτά τα χρόνια. 

Στηρίξαμε τους συμπατριώτες μας με πολλούς τρόπους, όπως με μείωση δημοτικών τελών, 20% για τις επιχειρήσεις και μείον 50% για τα νοικοκυριά, για να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία. Ολοκληρώσαμε παράλληλα το έργο του ΟpenΜall, ενισχύσαμε τις υποδομές και βελτιώσαμε την εμφάνιση της πόλης και του νησιού σε πολλά σημεία.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς, ενωτικός με τους δημότες και διεκδικητικός για τα προβλήματα του νησιού μας, ηγείται μιας μεγάλης προσπάθειας που θα έχει συνέχεια. Σε αυτή την συλλογική προσπάθεια εντάσσομαι και πάλι γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα». 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 15:43
Μπράβο!
Η νεολαία στηρίζει και το δείχνει! Ο δε εμπορικός σύλλογος έχει λύσει όλα του τα προβλήματα με την παρούσα Δημοτική Αρχή! Οι ανοιχτοχέρηδες γείτονες Τούρκοι καταφθάνουν με άνεση, περνώντας γρήγορα απο την Σενκεν για να αφήσουν τα χρήματά τους στα καταστήματα του νησιου! Τα δεντρα κλαδεύονται ολοσχερώς ώστε να μην εμποδίζουν τις επιχειρήσεις. Πάρκινγκ υπάρχει άφθονο με το κιάλι, ώστε να κατεβαίνουν οι Τουρίστες και οι Κάτοικοι εύκολα στην πόλη, να κάνουν τα ψώνια τους! Οι πλατείες μπορεί να έχουν άδεια μαγαζιά, έχουν όμως φουντωτές ελιές. Που ξέρεις μπορεί να δίνουν και τσάμπα λάδι! Τελικά δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 13:30
Κως
Πρώτη Κυριακή.Μπραβο στον πρόεδρο.Αντε να απαλλαγούμε μια κ καλή. Στα σπίτια τους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 12:54
Οουυυυυ!
Τώρα στο σήμα μπήκαν και καρδούλες και βελάκια!!!! Οου, οου, οου....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 12:52
ΘΕΟΔΟΣΗΗΗΗ!!!!!!
ΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ