Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
To vimatisko.gr
και οι συνεργάτες του
σας εύχονται
Καλό Πάσχα
και καλή Ανάσταση!!
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΤΟ ALBERGO GELSOMINO ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ MICHELIN CHEF JACOB JAN BOERMA

24/07/2021
195 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Σάββατο 31 Ιουλίου, το εστιατόριο του Albergo Gelsomino, υποδέχεται για πρώτη φορά στην Κω τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin Ολλανδό chef Jacob Jan Boerma.


Οι επισκέπτες θα έχουν μια συναρπαστική ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό μενού φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά και να αποκομίσουν αναμνήσεις με γεύσεις που θα τους ταξιδέψουν στην σύγχρονη διεθνή γαστρονομική σκηνή.


Για κρατήσεις: 22420 20200 


Albergo Gelsomino, για βραδιές υψηλής γαστρονομίας!



Λίγα λόγια για τον chef


Ο JacobJanBoerma ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στηνΟλλανδία και αφού εργάστηκε σε πολλές χώρες δίπλα σε διάσημους σεφ, άνοιξε τις πόρτες του δικού του εστιατορίου DeLeest, το καλοκαίρι του 2002 στα περίχωρα του Εθνικού Πάρκου DeHogeVeluwe στην κεντρική Ολλανδία και κέρδισε το πρώτο αστέρι Michelin 6 μήνες μετά το άνοιγμα. Το δεύτερο αστέρι ακολούθησε το 2007 και μέχρι το 2013 είχε κερδίσει και το τρίτο. Πίσω από την απίστευτη επιτυχία του εστιατορίου βρίσκεται ο ίδιος ο chefJacobJanBoerma, μαζί με τον συνεργάτη του και σομελιέKimVeldman.


Το 2010 διακρίνεται ως σεφ της χρονιάς στο GaultMillauκαι μεταφράζει τις εμπειρίες που αποκτά από όλο τον κόσμο σε κοσμοπολίτικα και δημιουργικά πιάτα. Νέες ανακαλύψεις, νέα συστατικά και νέες γεύσεις είναι τα θεμέλια της φιλοσοφίας αυτού του κλασικά εκπαιδευμένου Ολλανδού σεφ με προτίμηση στην οξύτητα, στα μπαχαρικά και στα λαχανικά.


Ένας τελειομανής σεφ σε όλα τα επίπεδα, που μέσω της ικανότητας και της δεξιοτεχνίας του γεννιέται η μαγειρική τέχνη των υψηλότερων προδιαγραφών. Ωστόσο, το προϊόν είναι

υψίστης σημασίας γι’ αυτόν, ο οποίος προτιμά τα τοπικά βιολογικά συστατικά. Ο Boerma πιστεύει ακράδαντα ότι η ποιότητα τουπροϊόντος είναι η βάση της επιτυχίας, με την οποία δημιουργεί απίστευτα γευστικά πιάτα.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ