Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aθλητική διημερίδα απ' τον Έσπερο με ομιλητές τον Κώστα Μίσσα και τον Νίκο Γεωργιάδη

17/12/2021
46 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία πολύ σημαντική διημερίδα διοργανώνει ο Έσπερος στην Κω με θέμα ο αθλητισμός ως άριστο μέσο συναισθηματικής ενδυνάμωσης και διατήρησης της καλής ψυχικής υγείας των νέων πολιτών της Ευρώπης. 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:  ''Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, της μείζονος αυτής έκφανσης της δημοκρατίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και του προγράμματος Pages 4 Europe, ο ευρωπαϊκός οργανισμός Garag Erasmus Foundation και ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ Κω, διοργανώνουν διημερίδα με θέμα: «Ο αθλητισμός ως άριστο μέσο συναισθηματικής ενδυνάμωσης και διατήρησης της καλής ψυχικής υγείας των νέων πολιτών της Ευρώπης».

Μέσω εισηγήσεων και ομιλιών καταξιωμένων και έμπειρων σε θέματα αθλητισμού και ψυχολογίας προσωπικοτήτων, στόχος της εκδήλωσης είναι, η ανάδειξη του αθλητισμού ως μέσο ανάπτυξης θετικών δεξιοτήτων, οι οποίες ενισχύουν συναισθηματικά και προάγουν τη διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας των νέων, κυρίως σε μία μετά covid περίοδο. Αδιαμφησβήτητα, το προηγούμενο διάστημα, οι νέοι της Ευρώπης του μέλλοντος αντιμετώπισαν μία πρωτόγνωρη για αυτούς, ιδιαίτερα αγχωτική και επιβαρυντική περίοδο, που τους κράτησε μακριά από φίλους και αγαπημένες δραστηριότητες. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, νέοι αθλητές, μαθητές και σπουδαστές αλλά και οι γονείς τους, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα, καταθέτοντας στο τέλος και τις δικές τους απόψεις και ανησυχίες.

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι:
κ. Κώστας Μίσσας, προπονητής καλαθοσφαίρισης, καθηγητής φυσικής αγωγής και μέλος Ε.Ε.Δ.Ι.Π του Σ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών.
κ. Νίκος Γεωργιάδης Ph.D, αθλητικός ψυχολόγος – παιδαγωγός.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χειμερινό κινηματογράφο «Ορφέα», το διήμερο 15 και 16 Ιανουαρίου 2022 και θα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και του Δήμου Κω. 

Χορηγοί επικοινωνίας:
Ράδιο Έκφραση 97 – Κως
Αθλητική ιστοσελίδα 12sports      
Αθλητική ιστοσελίδα giafkasports

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ