Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έφοδος αστυνομικών στο ΚΥΤ της Κω – Εντόπισαν μαχαίρια, ναρκωτικά και ρόπαλα

17/09/2020
883 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι έρευνες στους οικισμούς διήρκησαν περίπου τρεις ώρες, με τους άνδρες της ασφάλειας να κατάσχουν μαχαίρια, αλυσίδες, ναρκωτικά και γκαζάκια.

Αυτοσχέδια μαχαίρια, αλυσίδες, ρόπαλα και ναρκωτικά εντόπισαν μεταξύ άλλων αστυνομικοί της ασφάλειας μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Πυλί της Κω.

Άνδρες της ασφάλειας με την συνδρομή μιας ομάδας ΟΠΚΕ, ξεκίνησαν να ερευνούν τους οικίσκους που διαμένουν μετανάστες και πρόσφυγες στις 06:30 το πρωί της Δευτέρας και ολοκλήρωσαν την επιχείρηση, τρεις ώρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί εκτός από μαχαίρια, αλυσίδες και ναρκωτικά, κατάσχεσαν επίσης, ναρκωτικές ουσίες και γκαζάκια.

Τα δραματικά γεγονότα με τον εμπρησμό της δομής της Μόριας, έχουν κινητοποιήσει τους υπευθύνους του κέντρου αλλά και τους αστυνομικούς του νησιού, που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την αποτροπή ενεργειών από μετανάστες που θα θελήσουν να προκαλέσουν πρόβλημα στο Hot Spot.

https://newpost.gr/ellada/5f634b4b9a7cfd8639a7e479/efodos-astynomikon-sto-kyt-tis-ko-entopisan-mahairia-narkotika-kai-ropala?fbclid=IwAR0-7wpNvaCBqtkbFjlrNVD0p0J1OOP9oMALeQCSjw8bEE7lQBzVGwrc4no

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ