Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα (από 3/1): Κλείσιμο της εστίασηξς στις 24:00 - Επεκτείνεται η υποχρεωτικότητα της διπλής μάσκας

27/12/2021
859 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας ή διπλή μάσκα και στους εργαζόμενους στην εστίαση. Απειλή για κλείσιμο μουσικής αν δεν τηρηθούν τα μέτρα. Στο 10% η χωρητικότητα στα γήπεδα. Από τις 3 Ιανουαρίου η εφαρμογή του πακέτου.

Τις κυβερνητικές αποφάσεις μετά την εισήγηση της επιστημονικής επιτροπής ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης με τα μέτρα να τίθενται σε ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου έως 16 Ιανουαρίου. Οπως είπε η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την έκρηξη των κρουσμάτων για να μην μεταφερθεί η διασκέδαση στις κατοικίες.

Τα μέτρα: 

  • Υποχρεωτική μάσκα υψηλής προστασίας ή διπλή μάσκα σε σούπερ μάρκετ και μέσα μεταφοράς αλλά και στο προσωπικό της εστίασης. Σύσταση να επιλέγονται μάσκες υψηλής προστασίας ή διπλή μάσκα όπου υπάρχει συγχωτισμός.
  • Ωράριο έως 24.00 στην διασκέδαση, απαγορεύονται οι όρθιοι, έως έξι άτομα σε κάθε τραπέζι με τήρηση αποστάσεων. Αν δεν τηρούνται τα μέτρα θα διακοπεί και η μουσική. 
  • Στα γήπεδα περιορίζεται η χωρητικότητα στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.
  • Επισκεπτήριο σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων με PCR 24 ωρών.
  • Τηλεργασία σε δημόσιο και ιδιωτικές εταιρείες έως 50%. Το ποσοστό θα καθοριστεί βάση δυνατοτήτων.

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2112578/kleiston-apo-tis-2400-sth-diaskedash-thlergasia-st.html

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 27/12 - 21:14
Πανδημία
Καλέ φιλενάδα προλαβαίνω έτσι;;; Μέχρι τις 3 του Γενάρη θα τρώω θα πίνω θα καπνίζω θα χορεύω Στα μπαράκια θα τα σπάω στα μπουζούκια . Μετά καλώς να έρθει και ο ιός και η κόρη..... .έτσι;;;;εεεε.....τα χάλια μας τα μέτρα τα παίρνουμε προ των εορτών η μετά;;;;
Βασίλης Αίαντας
Βασίλης Αίαντας 27/12 - 18:05
Οι γελοίες βλακείες δεν έχουν όρια
Οι γελοίες βλακείες δεν έχουν όρια...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ