Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ (φωτο-βίντεο)

13/01/2021
356 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έστω και με καθυστέρηση περίπου 10 ημερών, σήμερα το πρωί ξεκίνησε στο νοσοκομείο μας, ο εμβολιασμός των υγειονομικών.

Εχθές το απόγευμα, έφθασαν στην Κω, τα πρώτα εμβόλια (105) και συνοδεία στρατού και Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου σήμερα ξεκίνησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Ιδρύματος.

Πρώτη εμβολιάστηκε η Διευθύντρια της  Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Έλλη Καρανίκα και ακολούθησε ο εμβολιασμός του κ. Μαυροειδή, του Επάρχου κ. Καμπανή, της κ. Γαβαλά, ενώ θα ακολουθήσει και ο εμβολιασμών  άλλων υγειονομικών (35 στο σύνολο).

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεχιστεί ο εμβολιασμός για 40 άτομα.

Όπως ενημερωθήκαμε, τα εμβόλια θα φυλάσσονται σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στο νοσοκομείο ω στους 4 βαθμούς κελσίου. Κάθε φιαλίδιο θα περιέχει 5 δόσεις του εμβολίου και έχει διάρκεια ζωής 5 ημέρες στους 4 βαθμούς.  

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να εμβολιαστούν 75 άτομα από τα 192 του προσωπικού στο νοσοκομείο και περίπου 55 ιδιώτες γιατροί.

Να σημειωθεί ότι έχει ανοίξει η ειδική πλατφόρμα όπου κλείνονται τα ραντεβού για τον εμβολιασμό. Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται στην κα. Χρυσού στο τηλέφωνο 22420 24 250.  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ