Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο κ. Νίκος Μαυροειδής άνοιξε το νέο του ιατρείο

18/12/2021
2409 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ο αγαπητός ιατρός με την μακρά προσφορά στο σύστημα υγείας του νησιού μας, κ. Νίκος Μαυροειδής έχει πλέον το δικό του ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Κω. Πιο συγκεκριμένα ο παθολόγος εδώ και λίγες ημέρες υποδέχεται τους ασθενείς του στο καινούργιο του γραφείο που βρίσκεται Μητροπόλεως και Αγίου Νικολάου γωνία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.  

Σε επίσκεψη μας, ο ίδιος μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και μας ξενάγησε στους νέους χώρους. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το ιατρείο διαθέτει νέο εξοπλισμό και όλοι οι χώροι είναι άνετοι, μοντέρνοι και λειτουργικοί.  

Ο κ. Μαυροειδής με το γνωστό του ζεστό χαμόγελο βρίσκεται ξανά στην «πρώτη γραμμή» για να φροντίσει τους ασθενείς του με την μοναδική ανθρωπιά που τον διακρίνει.  

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει από το νοσοκομείο, εξαιτίας της σοβαρής υποστελέχωσης συνδράμει όπου χρειαστεί σχεδόν επί καθημερινής βάσεως και βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με συναδέλφους, όσο και με συγγενείς για την καλύτερη αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος υγείας που προκύπτει.  

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για το διακεκριμένο ιατρό και εμείς ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα στον χώρο της υγείας του τόπου μας.  

Το ιατρείο θα λειτουργεί καθημερινά πρωί απόγευμα εκτός από Τετάρτη απόγευμα και το τηλέφωνο για ραντεβού είναι : 22420 21 439.  

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
ΑνώνυμοςKostas
ΑνώνυμοςKostas 19/12 - 23:07
Albanos
Sinxaritiria Γιατρέ μου
Κικι  Ανας
Κικι Ανας 19/12 - 15:38
Πελάτης
Γιατρε χαίρομαι που θα είσαι πάλι κοντά στον ασθενή του τόπου μας !! Είσαι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός, τιμάς τον όρκο του Ιπποκράτη,εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σου που σίγουρα θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά!!!Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!!!
Κάποιος
Κάποιος 19/12 - 11:44
.
Γιατρέ να είστε πάντα καλά

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ