Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Η αποχώρηση, μόνη επιλογή του κ. Κυρίτση

20/12/2021
181 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Σε μία από τις σημαντικότερες συνεδριάσεις της χρονιάς, την προηγούμενη Παρασκευή, στη συζήτηση για την ψήφιση του Δημοτικού Προϋπολογισμού για το 2022, η παράταξη της «Δύναμης Αλλαγής» και ο επικεφαλής της τέως δήμαρχος κ. Κυρίτσης προσέβαλαν για μια ακόμη φορά τους συνδημότες μας, υποβαθμίζοντας με την στάση τους έναν από τους πιο δημοκρατικούς θεσμούς της κοινωνίας μας, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρνούμενοι να μιλήσει ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών, ο οποίος λόγω κακής διαδικτυακής σύνδεσης από το χώρο όπου βρισκόταν προσήλθε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να τοποθετηθεί, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, λίγο πριν την ψηφοφορία.

Δυστυχώς, αυτή είναι η δημοκρατία στην οποία πιστεύουν.

Θυμίζουν όλο και πιο πολύ τον παλιό κακό εαυτό τους.

Όταν έπιναν τον καφέ τους κάτω από το Δημαρχείο και δεν προσέρχονταν στις συνεδριάσεις για να μην υπάρξει απαρτία.

Η απουσία πολιτικού λόγου που τους διακρίνει και η έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων ενάντια στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του νησιού μας, τους αφήνει ανοιχτό το μόνο δρόμο που γνωρίζουν, της ψευδολογίας και της αποχώρησης.

Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κοτης
Κοτης 21/12 - 09:12
Να φυγει και να μη ξαναγυρισει
Μεγαλη προσφορα για το νησι θα ειναι η οριστικη αποχωρηση του πρωην απο την πολιτικη. Οσο μενει δηλητηριαζει την κοινωνια με εκδικητικοτητα, βρισιες, μηνυσεις, διχασμο. Οι αποχωρησεις απο τα δημοτικα συμβουλια, δειχνουν την μεγιστη ασεβεια, στον κοσμο και στους δημοκρατικους θεσμους.
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ 20/12 - 12:59
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Η ΔΗΜΑΡΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ? ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ