Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Προσλαμβάνεται Πολιτικός Μηχανικός στο Κτηματολόγιο Κω - Έρχεται την Δευτέρα

21/07/2021
88 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης με δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση πρόσληψης Πολιτικού Μηχανικού στο Κτηματολόγιο Κω. Έτσι ικανοποιείται τελικά ένα αίτημα της Κω για την σωστή λειτουργία του Κτηματολογίου και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. 

Επιπρόσθετα ενημερώνει ότι, με διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, άμεσα θα ικανοποιηθεί αίτημά του για ρύθμιση δικονομικών προθεσμιών και άλλων υποχρεώσεων λόγω της αναστολής λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου ενώ είναι έτοιμη για προώθηση στη Βουλή η ρύθμιση για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα.


Ιωάννης Παππάς: «Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Κω με νέο μηχανικό».


Έπειτα από αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, στη σύσκεψη που είχε γίνει με τον Υπουργό Δικαιοσύνης τον περασμένο Οκτώβριο, και σε κοινή συνεργασία και επικοινωνία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω και τον Δήμαρχο Κω, προσλήφθηκε μηχανικός στο Κτηματολόγιο Κω.

Αντιλαμβανόμενος τη σημασία του κτηματολογίου για την τοπική κοινωνία και οικονομία, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, κίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη μηχανικού στο Κτηματολόγιο της Κω, οι οποίες απέδωσαν καρπούς.

Ο νέος μηχανικός προσλήφθηκε και θα ξεκινήσει την εργασία του από την ερχόμενη Δευτέρα.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ