Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Όλα έτοιμα για την διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής που διοργανώνει το ΔIIK (φωτό – βίντεο)

13/10/2021
148 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα από τον τ. βουλευτή-υπουργό και πρόεδρο του ΔΙΙΚ Αριστοτέλη Παυλίδη στα τοπικά ΜΜΕ. 

Αρκετά ευδιάθετος για την δια ζώσης επικοινωνία μετά από αρκετό καιρό απουσίας εμφανίστηκε ο Α. Παυλίδης παρουσιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα της διημερίδας  καθώς επίσης  και την σημασία της τελετής απόδοσης του Ιπποκρατικού όρκου από τους πρωτεύσαντες των επτά ιατρικών σχολών της χώρας μας. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στο ΔΙΙΚ και ειδικότερα στο μουσείο και τον βοτανικό κήπο, χαιρετισμούς από του κυρίους Α. Παυλίδη, Γ. Πατούλη (πρόεδρος του ΠΙΙΙ, ΙΣΑ, Περιφερειάρχης Αττικής)  και τον δήμαρχο Κω , Θεοδόση Νικηταρά καθώς και διαλέξεις από διακεκριμένους επιστήμονες και ιατρούς κυρίως από την Ελλάδα κ και την Κύπρο, αλλά και από την Μ. Βρετανία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία. 

Στην διημερίδα συμμετέχουν το υπουργείο εξωτερικών με την γενική γραμματεία δημόσιας διπλωματίας και απόδημου ελληνισμού με την παρουσία του συμπατριώτη μας γενικού, Ιωάννη Χρυσουλάκη , οι ιατρικές σχολές των επτά Πανεπιστημίων της  χώρας, ιατρικοί σύλλογοι, ιατρικοί σύλλογοι εξωτερικού, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, την Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκράτειου Πνεύματος και την συνεργασία της ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ Φαιναρέτη. 

Συνδιοργανωτές εκτός από το ΔΙΙΚ ο Δήμος Κω, το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος Κω και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. 

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ