Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ (2) ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤA ΧΘΕΣΙΝΑ RAPID TEST

20/02/2021
3131 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Αναστατωμένοι είναι από χθες οι κάτοικοι στο Πυλί εξ αιτίας του θετικού τεστ που ανιχνεύθηκε σε γυναίκα που διατηρεί σουπερ Μάρκετ στο χωριό. Όπως είναι λογικό επικράτησε αναστάτωση, καθώς αρκετοί ήταν οι πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά το Σούπερ Μάρκετ.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, η γυναίκα υπεβλήθη σε 2 μοριακά τεστ από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο (με έξοδά δικά της), στα οποία βγήκε και στα δύο αρνητική, όπως μας μετέφεραν άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον. Η οικογένεια του «θύματος», είναι εξαγριωμένη, καθώς θεωρούν ότι υπέστησαν, τόσο ηθική όσο και οικονομική βλάβη και μάλιστα σκέφτονται να στραφούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Όπως μας λένε, δεν είναι λογικό να διαπομπεύουν κάποιον, χωρίς πρώτα να διαπιστώνουν αν τα αποτελέσματά τους είναι έγκυρα και να κλείνουν μία επιχείρηση, χωρίς να διενεργούν επιπλέον τεστ για να είναι 100% σίγουροι.

Η οικογένεια ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να τις ξανακάνουν τεστ, όμως αρνήθηκαν ΄και έτσι αναγκάστηκαν να πληρώσουν και να κάνουν 2 φορές μοριακά τεστ (που είναι πιο αξιόπιστα) σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, τα οποία βγήκαν αρνητικά.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος 21/02 - 00:14
Ελεος
Κακώς τους απαντας1) Να δημοσιεύσεις τι?? Προσωπικά Δεδομένα? Σοβαρά τώρα αυτό βρήκες να σχολιάσεις? Και εσύ τι είσαι? ελεγκτής του εοδυ ή του δημάρχου για να ρωτήσεις αν έκλεισε την επιχειρηση της?? Να εύχεσαι να μην αρρωστησει κάποιος στο νησί γιατί θα πάει ακλαφτος θα έπρεπε να έχεις άλλες ερωτήσεις αυτονόητες (όχι αν τα μοριακα τεστ έχουν σφραγίδες αν κατάλαβες.. ναι είναι ειρωνεία άνθρωπέ μου) όπως γιατί το νοσοκομείο απ το πρώτο lock down ειναι ακόμα σ αυτά τα χάλια και όχι μόνο εδώ αλλά παντού2) δεν ήξερε δε ρώταγε.. μάλιστα... Να πήγαινε η κυρία σε βουλκανιζατερ που ήθελε να κάνει τεστ να μάθει που βρίσκεται?? σίγουρα ξέρουν περισσότερα απ τον εοδυ που όχι μόνο κατανομασαν την κυρία αλλά και οι οδηγίες ήταν άκυρες που υποτίθεται ακόλουθουν πρωτόκολλα και μλκ...Και πάλι όλοι εμείς φταίμε.. η κυβέρνηση πάλι λαδιΚαι μην πείτε ότι είναι πολιτική τοποθέτηση γιατί έχετε γινει κουραστικοίΗ κυβέρνηση φτάιει που είναι ΑΠΟΥΣΑ παντού και σε όλα...
Ματουλα 20/02 - 21:18
Προς άνωνυμος
Επειδή έχουμε μίνι μάρκετ και επειδή είχαμε και κάποια κρούσματα στο χωριό θεωρήσαμε οτι είναι σωστό να εξετάσουμε και εμείς. Όλοι η οικογένεια μας. Και δυστυχώς έτυχε να γίνει λάθος μόνο σε εκείνη. Όλοι οι υπόλοιποι ειμασταν αρνητικοι. Λόγω ευσυνείδησιας όχι για κάτι άλλο.
Ανώνυμος 20/02 - 18:24
Ρ
Γιατί υπέβαλε τον εαυτό της σε αυτή τη διαδικασία του ραπιντ,την υποχρέωσαν, δεν ήξερε τις συνέπειες?Κι αν δεν ήξερε να ρώταγε
Ματουλα 20/02 - 18:15
Προς κύριο Γιάννη
Ευτυχώς η πεθερά μου είναι αρνητική. Υποβλήθηκε σε 2 διαφορετικά τεστ μοριακα και είναι αρνητική. Το ανεβάσαμε και υπάρχουν και τα τεστ. Τα πήραν αυτοί που έπρεπε και γιαυτό γράφτηκε και στο βήμα της Κω.
Γιαννης 20/02 - 15:22
α
Μακαρι να ειναι η γυναικα αρνητική αλλα καλο θα ηταν να μην το αναφερει το οικογενειακό περιβάλλον αλλα να δημοσιοποι ήσουν τα μοριακα τεστ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ