Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

22 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί των παιδιών στην Κω

17/12/2021
314 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού και στα παιδιά (5-11), αφού η διαδικασία τρέχει εδώ και μερικές ημέρες ήδη σε όλη την Ελλάδα.  

Όπως δήλωσε στο Βήμα της Κω η υπεύθυνη γιατρός του εμβολιαστικού προγράμματος σε ολόκληρο το νησί της Κω κα. Νατάσα Κομίνη, οι εμβολιασμοί των παιδιών θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα. Σε ότι αφορά τη διαδικασία θα επιβλέπει ιδιώτης παιδίατρος και θα είναι η ίδια υπεύθυνη και για αυτό το κομμάτι. 

« 22 Δεκεμβρίου ξεκινάμε τους εμβολιασμούς στα παιδιά. Η πλατφόρμα είναι ανοικτή και μπορούν οι γονείς να κλείσουν τα ραντεβού. Οι εμβολιασμοί σε αυτές τις ηλικίες θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο πρωί.» 

Η παιδίατρος του νοσοκομείου βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια και έτσι το πρόγραμμα θα αναλάβει η κυρία Κομίνη ενώ θα παρίσταται κάποιες ώρες ο ιδιώτης παιδίατρος κ. Σκουλλής όπως μας είπε η ίδια. 

« Οι εμβολιασμοί των παιδιών θα γίνονται σε διαφορετικό οικίσκο από εκείνο των ενηλίκων. Όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιούνται στον οικίσκο που βρίσκεται στην αυλή του νοσοκομείου επί της Βενιζέλου ( παλιά είσοδος) , όμως θα εισέρχονται οι γονείς με τα παιδιά από την κεντρική είσοδο. 

Σάντυ Λαδικού   

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ