Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Η Meeting Point Hotel Management Hellas μεγαλώνει και αναζητά προσωπικό για την υποδοχή

Αρχική   >   Μικρές Αγγελίες   >   Εργασια
Καταχωρήθηκε:   05/02/2024

Η Meeting Point Hotel Management Hellas μεγαλώνει!


Η Εταιρεία MeetingPointHotelManagementHellas, μέλος του Ομίλου FTIGroup, του 3ου μεγαλύτερου TourOperator στην Ευρώπη, αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση των ξενοδοχείων της στην Κω.

Η MeetingPointHotelManagementHellas, αναζητά για την επόμενη σεζόν λειτουργίας των ξενοδοχείων της, που φέρουν τα BrandsLABRANDA&KAIRABA,

Προσωπικό για την ΥΠΟΔΟΧΗ

Και τις κάτωθι θέσεις:

Night Auditors

Receptionists A

Front Office Agents

GuestRelations Agents

Bell Attendants


Εάν είσαι πρόθυμος να εργαστείς σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον με διαρκείς εκπαιδεύσεις και άμεσες προοπτικές εξέλιξης στον κλάδο, τότε θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου και να επικοινωνήσουμε μαζί σου!

BEONEOFUS!

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, συνοδευόμενο και από μια πρόσφατη φωτογραφία σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε σχετικά με τους υποψήφιους εργαζομένους μας. Διατηρούμε τις σχετικές πληροφορίες που μας παρέχετε έως και ένα (1) έτος και έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των εν λόγω πληροφοριών, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και για τα αντίστοιχα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησής τους, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

× ExpImage
× ExpImage