Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Θέση εργασίας Γραμματεία / Πωλήτρια Φωτισμού

Αρχική   >   Μικρές Αγγελίες   >   Εργασια
Καταχωρήθηκε:   02/11/2022

Αναζητούμε Γραμματέα – Πωλήτρια Φωτισμού για το νέο μας κατάστημα στην Κώ! 

Αν σε συναρπάζει να συνεργάζεσαι με επαγγελματίες, … επιζητάς ένα σύγχρονο περιβάλλον ανάπτυξης και γρήγορης εξέλιξης. Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας στο [email protected] για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το δικό σου βιογραφικό. Η θέση αυτή έχει την ευθύνη της κάλυψης των γραμματειακών/λογιστικών αναγκών του καταστήματος καθώς και την εξυπηρέτηση των πελατών αναφορικά με προϊόντα Φωτισμού. 

Η υποψήφια θα λάβει 2μηνη σχετική εκπαίδευση στην Θεσσαλονίκη με όλα τα σχετικά έξοδα να καλύπτονται από την εταιρεία. Αναζητούμε δυναμικές προσωπικότητες που διαθέτουν: Πτυχίο AΤΕΙ Λογιστικής είτε Εσωτερικής Διακόσμησης είτε από αντίστοιχο ΙΕΚ Ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών MS Office. Επιθυμητή γνώση ERP Επικοινωνία, ομαδικότητα, οργάνωση, καλή διαχείριση χρόνου. Ηλικία από 23-30 ετών. 

Τι Προσφέρουμε: Συνεχής εκπαίδευση στις τεχνολογικές εξελίξεις Ευχάριστο, νεανικό και αξιοκρατικό περιβάλλον. Ανταγωνιστικός μισθός με πλήρη ασφάλιση. Σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης.

× ExpImage
× ExpImage