Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συγκίνηση: Ο 9χρονος οπαδός της Λίβερπουλ που πέθανε του από κεραυνό θα δώσει ζωή σε 3 άτομα με δωρεά οργάνων

14/05/2021
98 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το Μπλάκπουλ μετά την είδηση του χαμού του 9χρονου Τζόρνταν Μπανκς, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Τη δωρεά των οργάνων του 9χρονου Τζόρνταν Μπανκς, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έκανε προπόνηση σε γήπεδο ποδοσφαίρου, αποφάσισαν οι γονείς του.


Ο Τζόρνταν που ζούσε στο Μπλάκπουλ θα δώσει ελπίδες για νέα ζωή σε τρία άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη. "Ήταν το καλύτερο άτομο με την μεγαλύτερη καρδιά. Αν μπορούσες να ζητήσεις ένα τέλειο παιδί, αυτός ήταν ο Τζόρνταν. Δεν έχασα μόνο ένα παιδί. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο με τον οποίο καθόμασταν και συζητούσαμε άπειρες ώρες για το μέλλον του", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του στο Facebook, απ' όπου έκανε τις ανακοινώσεις για τις δωρεές.

Όπως αναφέρει το BBC, το άτυχο αγόρι έκανε προπόνηση με την ομάδα Spirit of Youth FC όταν το χτύπησε ο κεραυνός, στη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας που χτύπησε την περιοχή. "Είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη" δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Πακ.


Σε ανακοίνωσή της η ομάδα ανέφερε τα εξής: "Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι το νεαρό παιδί που χτυπήθηκε από κεραυνό νωρίτερα, έφυγε από τη ζωή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο της ομάδας. Είμαστε συγκλονισμένοι, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

"Είμαστε μια οικογένεια και θα στηρίξουμε όπως μπορούμε τόσο την οικογένεια του 9χρονου όσο και αυτούς που ήταν παρόντες την ώρα του δυστυχήματος" καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Τίμησε την μνήμη του η ποδοσφαιρική ομάδα της Λιβερπουλ


"Ένα ιδιαίτερο αγόρι που έφυγε από τη ζωή πολύ σύντομα".

Με αυτό το μήνυμα κάποιοι από τους παίκτες της Λίβερπουλ, όπως και ο ζωντανός θρύλος των "κόκκινων", Κένι Νταλγκλίς, θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Τζόρνταν, ο οποίος ήταν οπαδός του συλλόγου και εδώ και δύο 24ωρα δεν βρίσκεται ανάμεσά μας μιας και χτυπήθηκε από έναν κεραυνό, καταλήγοντας στο νοσοκομείο λίγη ώρα αργότερα παρά την άμεση κινητοποίηση του παραϊατρικού προσωπικού και της Αστυνομίας.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Γιούργκεν Κλοπ και οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν και για τον αδικοχαμένο πιτσιρικά, φορώντας μπλούζες με το όνομά του και τον αριθμό 7 κατά την διάρκεια της προθέρμανσης στο νικηφόρο εκτός έδρας ντέρμπι με την μισητή αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-4). Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μετά το άκουσμα της είδησης έχουν ήδη συγκεντρωθεί παραπάνω από 5.000 λίρες για τον χαμό του.


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ