Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πέθανε ο Βραζιλιάνος «Hulk» - Έκανε ενέσεις λαδιού για να φουσκώσει τα μπράτσα του

03/08/2022
224 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο είχε βάλει στόχο να γίνει σαν τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ενώ θαύμαζε φανταστικούς χαρακτήρες όπως τον Hulk.

Σε ηλικία 55 ετών, στις 26 Ιουλίου, πέθανε ο Βραζιλιάνος bodybuilder Βαλντίρ Σεγκάτο ή αλλιώς Βαλντίρ Synthol ή «Hulk», ο οποίο μάλιστα ήταν γνωστός και για τις ενέσεις λαδιού που έκανε για να φουσκώσει τα μπράτσα του

Ο Βραζιλιάνος bodybuilder και διάσημος TikToker με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους, έκανε αυτές τις ενέσεις για αρκετά χρόνια, παρότι τον είχαν προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει από εγκεφαλικό επεισόδιο και διάφορες λοιμώξεις. Εκτός από τους δικέφαλους, ήθελε να αυξήσει το στήθος και τους ραχιαίους του.

Ο Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο είχε βάλει στόχο να γίνει σαν τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ενώ θαύμαζε φανταστικούς χαρακτήρες όπως τον Hulk. Απολάμβανε που ήταν γνωστός στην περιοχή του ως «το τέρας».

Πριν από έξι χρόνια, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Όμως, ο Σεγκάτο απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.

Πηγή: Mirror

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 04/08 - 07:29
Κοινωνία
Αυτά τα ανθρωποειδή τέρατα τι πρότυπα έχουν και τι δίνουν στους νέους;;πάντως αντί για επεμβατική αυξητική σιλικόνη στο στήθος αυτός έφτιαξε το δικό του γυναικείο στήθος . Το λάδι σπορελαιο ήταν η ελαιόλαδο;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ