Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κώοι αθλητές και φέτος στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

14/11/2019
514 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού δόθηκε και φέτος στην Αθήνα με χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο να τιμούν την αυθεντική κλασσική διαδρομή.

Δρομείς από την Κω συμμετείχαν και φέτος στον Μαραθώνιο της Αθήνας διανύοντας μία δύσκολη διαδρομή 42 χλμ. Για ακόμη μία φορά ο Μανώλης Τσίκνης από την Καρδάμαινα τερμάτισε κάνοντας τον καλύτερο χρόνο 3 ώρες και 7 λεπτά.

Από την Κω συμμετείχε όπως πάντα ο Κώστας Κωστογλάκης ο οποίος όμως ήταν συνοδός ενός μικρού παιδιού με ειδικές ανάγκες. Έτσι ο Κώος δρομέας έτρεξε τα δύσκολα 42 χιλιόμετρα μαζί με το παιδί το οποίο συμμετείχε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στέλνοντας το μήνυμα της ελπίδας, της θέλησης και της αλληλεγγύης που αναπτύσσεται μέσω του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Οι παραπάνω αθλητές για να φτάσουν στην ημέρα του αγώνα ακολούθησαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ο καθένας είχε τον δικό του στόχο κυρίως σε ότι αφορά τον τελικό χρόνο τερματισμού. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας ο οποίος είναι ο αυθεντικός, είναι παράλληλα και από τους δυσκολότερους εξαιτίας της ανηφόρας των πολλών χιλιομέτρων και δεν είναι ασυνήθιστο να εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους πολλοί δρομείς πριν τον τερματισμό. 

Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν επίσης οι: Νίκος Σαρίκιζης, Νικήτας Θαλασσινός, Χρήστος Ευθυμίου, Κωνσταντίνα Κακαβέλα και πολλοί ακόμη στις μικρότερες χιλιομετρικά διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχές για καλούς τερματισμούς χωρίς τραυματισμούς.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ