Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πολύτιμος βαθμός για ΑΟ. Πυλίου στην Ελευσίνα

21/02/2022
104 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σημαντικό βαθμό για την μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Α.Ο Πυλίου που ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Πανελευσινιακό για την 16η αγωνιστική και έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, περιμένοντας πια σε ματς τελικό την Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Τσακίρη στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Α.Ο Πυλίου να φέρνει το ματς στα ίσια με τον Εμπουμπά να ισοφαρίζει στο 63'.

Μάλιστα οι "βυσσινί" είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε του ματς με Μεντή και Κωνσταντινίδη για να πετύχουν και δεύτερο γκολ με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (75' Μπούσης), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μάρης, Αντωνακόπουλος, Κατίδης (66' Μουσκαι), Τσακίρης, Μακρίδης (85' Βαγγέλης), Λάμπρου (66' Βεζιρτζόγλου).

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Μαργαρίτης (77' Γεωργιάδης Γ.Ι.), Μπριλάκης, Γεωργιάδης Γ.Σ., Συντιχάκης, Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά (93' Χατζησουλεϊμάν), Φονσέκα (69' Χατζηφούντας), Δρόσος (69' Μεντής)


giafkasports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ