Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

3/2 η πίτα του αθλητικού συλλόγου "Αετός Κω"

26/01/2024
43 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Αετός Κω,  σας προσκαλούμε στην ετήσια γιορτή μας με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Κω, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. 

Όλοι εσείς οι εκλεκτοί καλεσμένοι είστε η κινητήριος δύναμή μας για να συνεχίζουμε να πετύχουμε τους νέους κοινούς μας στόχους, δημιουργώντας και πάλι πρωταθλητές στους αγώνες και στη ζωή!

Μαζί μας θα βρίσκονται κι άλλοι εξαιρετικοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα βραβεύσουν τους αθλητές μας για τις αθλητικές τους επιδόσεις/διακρίσεις για το έτος 2023. 

Αποκορύφωμα της γιορτής σίγουρα αποτελεί η παρουσία του Παγκόσμιου πρωταθλητή Καράτε Στέφανου Ξένου.

Έχοντας την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε για 2η φορά τον Νο 1 αθλητή κόσμου ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του καράτε το 2023 και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, το νησί μας γίνεται το κέντρο ενδιαφέροντος αθλητικών δραστηριοτήτων

Τον Στέφανο βράβευσαν ως γνωστόν πρόσφατα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης , η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και ο ΠΣΑΤ (15.01.2024). 

Ο αναφερόμενος θα παραμένει για δυο ημέρες στο νησί μας παραδίνοντας σεμινάριο αγωνιστικού καράτε και μεταφέροντας τις γνώσεις του σε όλους τους αθλητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στηρίζουν την αξιόλογη αυτή προσπάθειά μας και τους υποσχόμαστε ότι θα αγωνιζόμαστε για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους, έχοντας στο πλευρό μας τον αξιόλογο και αναγνωρισμένο προπονητή Γ.Γ.Α. κ.Απόστολο Παπανικολάου, που με τις συνεχείς αθλητικές του δράσεις  συντελεί επιπρόσθετα στην προβολή του νησιού μας.  

Με εγκάρδιους αθλητικούς και συλλογικούς χαιρετισμούς.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Αετός Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ