Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ. Χατζηνικολάου: «Η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο της Ρόδου είναι η εξέλιξη ενός ονείρου»

12/05/2022
75 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αναμφίβολα η συμμετοχή ενός αθλητή από την Κω, με τις Εθνικές ομάδες στο Παγκόσμιο futures που θα διεξαχθεί στη Ρόδο απο τις 20 μέχρι τις 22 Μαΐου, αποτελεί ιδιαίτερο γεγονός για τους φίλους του Μπιτς βόλεϊ.

Ο φοιτητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στη ναυπηγική, έχει γαλουχηθεί από μικρός στα μυστικά της άμμου και του παρκέ.

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου γιος του πρωτεργάτη προπονητή των Αθλοπαιδιών και της Περιφέρειας Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου, είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, έχοντας παρτενέρ τον Σαλονικιό Στέλιο Τζουμάκα.

Ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος για την διοργάνωση στη Ρόδο αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σπουδαίο που μετά από πολλά χρόνια, γίνεται εκδήλωση παγκοσμίου επιπέδου στα Δωδεκάνησα και δή στη Ρόδο, στην οποία θα πάρουμε μέρος. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι ball boy στα πανευρωπαϊκά της Κω, τα οποία ήταν πολύ πετυχημένα. Ουσιαστικά η δική μου συμμετοχή στο παγκόσμιο της Ρόδου είναι η εξέλιξη ενός ονείρου»

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμμετοχή όλων των Ελληνικών ομάδων τονίζοντας:

«Για όλες τις Ελληνικές ομάδες είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σε μια τέτοια διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου. Η προετοιμασία είναι ιδιαίτερα εντατική και το επίπεδο πολύ ψηλό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε ψηλά. Το ευχάριστο για μάς είναι πως θάχουμε Έλληνες γύρω μας που θα ενισχύουν τις προσπάθειες μας».


xxsports.org

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ