Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ

18/09/2023
76 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την ευκαιρία να γνωρίσουν σωστά τη χρήση του ποδηλάτου δίπλα στην προπονήτρια ποδηλασίας κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή (κωδικός μητρώου προπονητών «Σ097»), τους αθλητές της Ακαδημίας Κω (όλων των ηλικιακών ομάδων) καθώς και τον τρόπο λειτουργίας μίας ομάδας ποδηλασίας, είχαν μικροί και μεγάλοι, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας και στο θεατράκι στο Ζηπάρι.

Τις δράσεις δεξιοτεχνίας που παρουσιάστηκαν ακολούθησε μία όμορφη ποδηλατάδα στους ποδηλατόδρομους του νησιού μας.

Παράλληλα, στους υπεύθυνους της ομάδας πραγματοποιήθηκε επίδειξη του νέου απινιδωτή που πρόσφερε ο ενεργειακός όμιλος MotorOilHellas, στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ακαδημίας Κω για μεγιστοποίηση του αισθήματος ασφάλειας όλων των αθλητών αλλά και των συνοδών τους. Για αυτήν την εξαιρετική προσφορά ευχαριστούμε θερμά τον παραπάνω όμιλο. 

Οι δράσεις της Ακαδημία Κω, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 έως 22 Σεπτεμβρίου), θα συνεχιστούν με την παρουσία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την Οδική Ασφάλεια, MyGrandRoad, την Πέμπτη και Παρασκευή 21 και 22 Σεπτεμβρίου, με την δράση «Μετακινούμαι και Αθλούμαι με Ασφάλεια στην ΚωΙΙΙ», τόσο τις πρωινές ώρες δίπλα στους μαθητές της Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης όσο και το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας, στο οποίο θα αναπτυχθεί ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής διαθέσιμο για όλα τα παιδιά. 

Η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Κω είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο στην Κω, το Ζηπάρι και το Πυλί (τηλ. επικοινωνίας «6937057834»).

Είναι συναρπαστικό να είσαι στην Ακαδημία Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ