Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω – Ένα πραγματικό στολίδι για τον αθλητισμό

19/11/2022
1020 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και του αθλητισμού, πλήθος κόσμου, παιδιών, γονέων και με προσκεκλημένο τον Πρωταθλητή Ευρώπης, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Άγγελο Μπασινά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα επίσημα εγκαίνια του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω, στο Ψαλίδι.

Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι για το Νησί, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι αθλητές όλων των ηλικιών, θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, αλλά και οι μικροί φίλοι να διασκεδάσουν στον υπέροχο παιδότοπο που υπάρχει.

Όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την προσπάθειά του και ιδιαίτερα στον Γιάννη Μανούσογλου, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας.

Ο ίδιος στον σύντομο χαιρετισμό του, συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το «όνειρο», που μετά από πολύ κόπο και αγώνες, τελικά ολοκληρώθηκε, για να το χαρούν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι όλου του νησιού.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ευλαβού τας διαβολάς καν ψευδείς ώσιν
Ευλαβού τας διαβολάς καν ψευδείς ώσιν 20/11 - 19:45
Διαβολήν μίσει.
Συμφωνώ απόλυτα με τον " Αγράμματο Δικηγόρο " .Εγώ αναφέρθηκα στην εκ του πονηρού αναφορά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου από την ίδια παρέα που είχαν βγάλει το γνωστό ανώνυμο απειλητικό κείμενο πριν λίγα χρόνια. Τους πόνεσαν οι απαντήσεις μού και θα συνεχίσουν να πονάνε...
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 20/11 - 14:18
Δικαιοσύνη και ηθική
Προς απάντηση πουΠερί αδικίας ο λόγος και η απάντηση. Δεν υπάρχει κανένα παραπονο για τον επιχειρηματία που το νοίκιασε. Βρήκε χώρο και μίσθωσε.ομωςη πολύτιμη ησυχία στην εξοχή για τα γύρω ξενοδοχεία και τους περίοικους χάθηκε. Αντικαταστάθηκε με ηχορύπανση από χαρούμενες φωνές και αθλητικές κραυγές και επιφωνήματα. Θα θέλατε εσείς ένα τέτοιο χώρο δίπλα σας. Από αγροτοκαλιεργεια η Μητρόπολις άλλαξε χρήση στο κτήμα και το μίσθωσε για αθλητικό κέντρο. Φυσικά δικό της είναι το οικόπεδο και ότι θέλει το κάνει. Τα παράπονα σας δεν εισακούγονται. αυτά για να ξεκαθαρίσουμε το δίκιο με την αδικία . Τον γραπτό με τον άγραφο ηθικό νόμο.
Αποφεύγματα Υποκρισίας
Αποφεύγματα Υποκρισίας 20/11 - 11:38
Καμία απάντηση επί των ερωτημάτων...
Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι.
Αναγνώστης
Αναγνώστης 20/11 - 11:04
Κοινωνία
Προς λαγός την φτερην εσείς κλπ. Εκτός από άδικη επίθεση χειρίζεστε και απειλή; Κακό της κεφαλής του; Λυπάμαι σαν Αναγνώστης σχολιαστών .ουδέν Σχόλιον .
Δικαιοσύνης αποφθέγματα
Δικαιοσύνης αποφθέγματα 20/11 - 10:48
Η σιωπή είναι πολύτιμη ως χρυσός
Δικαιοσύνη μάθετε οι ενοικουντες επί της Γης. Έστι Δικής Οφθαλμός Ος τα πανθ ορα.
Σύρατε Σπάθην
Σύρατε Σπάθην 20/11 - 10:28
Λαγός την φτέρην έσειε, κακό της κεφαλής του
Μπορείτε να μας τεκμηριώσετε την σκέψη σάς για το άδικο που υπαινίσσεστε; Τι ακριβώς θα θέλατε να μας πείτε;Όταν οι σχολιαστές έχουν επιθετικό και ειρωνικό στυλ τύπου "πράσινα άλογα"...αναλόγως θα δέχονται απαντήσεις που θα τους κάνουν
Αναγνώστης
Αναγνώστης 20/11 - 01:08
Νους υγιής και πράσινα άλογα
Προς απορίας άξιον . Το άδικο ουκ ευλογείται ..... γι'αυτό άδικα επιτίθεστε στον σχολιαστή .....
Νους υγιής εν σώματι υγιεί
Νους υγιής εν σώματι υγιεί 19/11 - 20:40
Απορίας άξιον
Ο Σεβασμιότατος είναι ο ανώτατος Θρησκευτικός-Εκκλησιαστικός Εκπρόσωπος της νήσου Κω και της νήσου Νισύρου.Με βάση τα καθήκοντα, που απορρέουν από τις θρησκευτικές υποχρεώσεις του, πρωτίστως Θεμελιώδης επιλογή είναι η τέλεση των Αγίων Μυστηρίων της Ορθοδόξου Πίστεως όπως είναι οι Θείες Λειτουργίες ,οι Γάμοι , οι Βαπτίσεις , οι Εξόδιοι Ακολουθίες. Ως εκ τούτου , η συμμετοχή του σε όλα τα ανωτέρω δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε παντός είδους εγκαίνια ή άλλα συναφή δρώμενα.Εάν το ερώτημα σας έχει ειρωνικό χαρακτήρα για την χρήση του οικοπέδου ως αθλητική εγκατάσταση , ως απλός πολίτης σας τονίζω ότι, ορθώς δόθηκε έναντι μισθίου προς ενοικίαση, διότι η καθημερινή σίτιση εκατοντάδων συμπολιτών μας ,εκτός από την προσφορά σεβάσμιων συμπολιτών μας ,απαιτεί και επιπλέον δαπάνες από την Ιερά Μητρόπολη Κω-Νισύρου.Στο δια ταύτα, εσείς μπορείτε να βγάζετε τη χολή σας όσο θέλετε δυστυχώς για εσάς κακό κάνετε στον ίδιο σας τον εαυτό και μόνο…
Απορία
Απορία 19/11 - 14:34
Σπορ
Ο Δεσπότης έλειπε γιατί; Αφού όλο το οικόπεδο ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη της Κω .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ