Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΣΤΟ 4Χ4 ΜΕGA FOUR ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

18/05/2023
161 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μεγάλη επιτυχία για τον τετρακίνητο οδηγό του νησιού μας στον δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα 4o MEGA FOUR 4X4 που έγινε στη Πάτρα Συγχαρητήρια στον Κωο Σταμόγλου Γιώργο και στο συνοδηγό του Δουφεξή Νικόλαο που κατέκτησαν τη 1η θέση στη κατηγορία του Στην αποστολή συμμετείχε και ο γιατρός Χατζηπαναγιώτης Ιωάννης.

Ο Αγώνας άνοιξε τον βαθμολογικό πίνακα για το προκηρυγμένο Κύπελλο Wild Terrain – Mega Four 4×4 για το 2023 και για αυτό οι συμμετοχές έφτασαν τις 34.απ όλη την Ελλάδα.

 Η διαδικασία ξεκίνησε από νωρίς την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο να πραγματοποιείται στο κέντρο της Κάτω Αχαίας (δίπλα στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου), με εκατοντάδες θεατές να απολαμβάνουν το ιδιαίτερο θέαμα, από τα εκτός δρόμου τετρακίνητα οχήματα.

 Στις 21:00 πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική εκκίνηση με πάνω από χίλιους θεατές να χειροκροτούν την έναρξη της προσπάθειας των πληρωμάτων και την σημαία εκκίνησης να δίνει η τοπική πολιτική ηγεσία του τόπου. 

Το Σάββατο 13 και τη Κυριακή 14 Μαίου το επίκεντρο του αγώνα μεταφέρθηκε στον χώρο των λατομείων «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» στην περιοχή του Αράξου, όπου το τοπίο ήταν ιδανικό για έναν τέτοιους είδους αγώνα.

 Πέτρα, χώμα, σκόνη και νερό ήταν τα στοιχεία που αντιμετώπισαν τα 34 πληρώματα, φτανοντας άνθρωπο και μηχανή στα όρια. Τα εναλλασσόμενα πετρώματα δημιούργησαν σκληρές συνθήκες για τα 4Χ4 οχήματα, ενώ η αμφιθεατρική περίμετρος πρόσφερε μοναδική θέαση με φυσική κερκίδα, κάτι που απόλαυσαν οι αρκετές εκατοντάδες θεατές.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ