Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΕΡΓΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣΤΕΦΑΝΗΣ, Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ...

31/12/2022
228 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Κώος αθλητής των δρόμων ημιαντοχής, Σέργιος Διακοστεφανής, βρίσκεται αυτό το διάστημα των διακοπών στο νησί μας. Προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς και μοιράζεται μαζί μας πληροφορίες για την χρόνια που έρχεται, τους αγωνιστικούς του στόχους,  αφού πρώτα όμως κάνει τον απολογισμό του για την χρόνια που κλείνει.

Η περασμένη χρόνια για εκείνον χαρακτηρίστηκε ως η πιο πετυχημένη της ως τώρα καριέρας του στον αθλητισμό. Μια χρονιά που είχε πολλά ρεκόρ σε όλες τις αποστάσεις όπου έτρεξε, αλλά κυρίως στα 1500 μέτρα που αποτελούν πλέον το βασικό αγώνισμά του, κλείνοντας την χρονιά έχοντας τρέξει την απόσταση σε 3:49.53, επίδοση που τον κατέταξε στην πρώτη θέση της λίστας των Ελλήνων αθλητών για το 2022.

«Με τον προπονητή μου,  κύριο Τσαλτάκη Γιώργο, έχουμε μια άψογη συνεργασία. Η μεθοδικότητα, η οπτική του στην προπονητική και κυρίως ο χαρακτήρας του έχουν συνδράμει και συνδράμουν καθημερινά  για το αποτέλεσμα. Τα 3 χρόνια που συνεργαζόμαστε υπάρχει μια συνεχής βελτίωση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.", είπε ο νεαρός αθλητής.

Πέρα από τις επιδόσεις, ο Σέργιος κατέκτησε δυο πανελλήνια μετάλλια την προηγούμενη χρόνια και διεκδίκησε μια θέση σε διοργάνωση με την εθνική ομάδα. 

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μια προετοιμασία στο Καρπενήσι που συνοδεύτηκε με τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας και τα 5 χιλιόμετρα κατακτώντας την 3η θέση με χρόνο 14:55. Επόμενοι αγώνες στόχοι που έχει θέσει ο Σέργιος με τον προπονητή του είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα μέσα Φεβρουαρίου καθώς και κάποιος αγώνας προετοιμασίας στο εξωτερικό με στόχο πάντα το  νέο ρεκόρ. Στην συνέχεια ανώμαλος δρόμος και έπειτα ανοιχτός στίβος όπου σίγουρα θα κυνηγήσει το μεγάλο ρεκόρ στα 1500 μέτρα.

Παράλληλα με την προπόνηση, ο Σέργιος σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών όντας πλέον στο τέταρτο έτος.


Στέργος Χατζηστέργου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ