Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του "βασιλιά του ποδοσφαίρου" Πελέ

30/12/2022
28 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό. Ο μύθος του ποδοσφαίρου, Πελέ, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, ύστερα από τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου, δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ο θρυλικός Πελέ άφησε την τελευταία πνοή νικημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, όπως ανακοίνωσε η κόρη του το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου 2022.

 

"Όλα όσα είμαστε είναι χάρη σ' εσένα. Σε αγαπάμε χωρίς όρια, αναπαύσου εν ειρήνη" ανέφερε στο σύντομο μήνυμά της.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Βραζιλιάνος εισήχθη στο νοσοκομείο Albert-Einstein του Σάο Πάουλο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο. 

Για λίγες ημέρες παρέμεινε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, προκειμένου να μπορέσει ο οργανισμός του να ανταπεξέλθει από το σοβαρό χειρουργείο. Στις 13 του μήνα βγήκε από την εντατική, ενώ στις 30 πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, όπου συνέχισε εκεί τις χημειοθεραπείες.

Τον Νοέμβριο του 2022 έγινε εκ νέου εισαγωγή στο νοσοκομείο καθώς η χημειοθεραπεία στην οποία υποβαλλόταν δεν είχε αποτελέσματα. Στις 3 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι μπήκε σε αποκλειστική καταπραϋντική θεραπεία και την Πέμπτη (29/12) έφυγε από τη ζωή.

  sport24.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ