Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Κάκιστο παράδειγμα για τους νέους ο κ. Κυρίτσης

30/12/2022
162 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Αντί να πει μια καλή κουβέντα για τους νέους που προσφέρουν στον τόπο μας από υπεύθυνες θέσεις του Δήμου, όπως ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, και να στείλει ευχές στους συμπατριώτες μας, μέρες που είναι, ο κ. Κυρίτσης συνεχίζει να δίνει το κακό παράδειγμα.

Προσπαθεί να κρύψει τα πολιτικά αδιέξοδα και την κοινωνική του απομόνωση, με πρόχειρες ανακοινώσεις, που δείχνουν επαναλαμβανόμενη άγνοια για τις διαδικασίες, αδιαφορία για το νόμιμο των διαδικασιών. Ή, εξίσου πιθανό, σκόπιμα παραπλανά για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Τις τακτικές του τις έχουν μάθει καλά οι συμπατριώτες μας επί 25ετία. 

Τι θα μπορούσε άλλωστε να αλλάξει στη δύση της πολιτικής του παρουσίας;

Όσον αφορά στην ουσία, για να γνωρίζουν οι συνδημότες μας την μοναδική αλήθεια, τα γεγονότα έχουν ως εξής: 

  1. Ο ΔΟΠΑΒΣ, κάθε χρόνο, εγγράφει στον προϋπολογισμό του χρηματοδότηση για τη φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» το οποίο λήγει 31 Αυγούστου για την προηγούμενη χρήση και ανανεώνεται 1η Σεπτεμβρίου για την νέα περίοδο. 
  2. Το ποσό για τους μήνες Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο, που αφορά στη νέα σχολική χρονιά, εγγράφεται με αναμόρφωση στον προϋπολογισμό τρέχοντος έτους.
  3. Εφέτος η επικύρωση της αναμόρφωσης αυτής δόθηκε από την Αποκεντρωμένη στις 5 Δεκεμβρίου 2022.
  4. Αυτή η καθυστέρηση προκάλεσε καθυστερήσεις και σε αναγκαίες προμήθειες του Οργανισμού, παρότι είχαν προετοιμαστεί έγκαιρα, με κίνδυνο περαιτέρω καθυστέρησης πολλών μηνών, λόγω λήξης του έτους και σε αυτή την περίπτωση μεταφοράς τους στο επόμενο.
  5. Για να μη χαθεί και άλλος χρόνος για την αναγκαία προμήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίτημα από πολύ καιρό του τμήματος παιδικών σταθμών, η αρμόδια υπηρεσία του ΔΟΠΑΒΣ ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, όπως ο νόμος ορίζει.
  6. Η Οικονομική Υπηρεσία του ΔΟΠΑΒΣ έχει όλα τα στοιχεία και οι αρμόδιοι υπάλληλοι ελέγχουν τη νομιμότητα των διαδικασιών. 


Όσον αφορά τον κ. Κυρίτση, δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση, πάντα αυτός ήταν. 

Καλό είναι όμως να μην θίγει έμπειρους εργαζόμενους του Δήμου, ιδιαίτερα αυτούς που και ο ίδιος εμπιστεύτηκε, οι οποίοι τηρούν όλες τις διαδικασίες και όσα η νομοθεσία προβλέπει.

Μακάρι το νέο έτος να καταφέρει να σταθεί έστω και την ύστατη στιγμή, λίγο πιο υπεύθυνα στα ζητήματα του δήμου και του νησιού μας. 


Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/12 - 13:06
Ντροπη! στην Αθηνα ακόμα και τα παιχνίδια
Με απ ευθειας αναθεση στην Αθηνα πηγαν δεν υπαρχουν παιχνιδαδικα στην Κω;;;;
ΑνώνυμοςΚΕΝΤΡΟ ΚΩ
ΑνώνυμοςΚΕΝΤΡΟ ΚΩ 30/12 - 10:45
επικαιρος
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ?? ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ???
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/12 - 09:36
δεν είναι το πρόβλημα ο Κυρίτσης....
Δήμαρχε δεν είναι το πρόβλημα ο Κυρίτσης, αλλού πρέπει να το ψάξεις !!!Δεν μπορούν όλα γίνονται την τελευταία στιγμή κάπου θα γίνει το λάθος !!!
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 30/12 - 06:58
ΝΙΚΗΤΑΡΑ....
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ GAME OVER. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
Ψιτ
Ψιτ 30/12 - 00:58
-
Οι τελευταιες μπαρουφες ενος γραφια!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ