Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνέντευξη για το διασυλλογικό camp «UNITED» παρουσία του σπουδαίου Αμερικανού προπονητή του ΝΒΑ CobyCarl

28/06/2022
115 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε από τους διοργανωτές και τον Δήμο Κω στο γραφείου τουριστικής προβολής η συνέντευξη τύπου για την έναρξη του διασυλλογικού campμε την συμμετοχή των 6 σωματείων καλαθοσφαίρισης του νησιού μας. 

Μια ιδέα του καταξιωμένου καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαρίση και της εταιρείας που εκπροσωπεί της «PromotionMarketingInitiative».

Στο πάνελ βρέθηκαν από την πλευρά του δήμου Κω, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο καταξιωμένος προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, οι νεαροί προπονητές Γιάννης Δαμαλής και Χρήστος Τσίμπος καθώς και ο πρόεδρος του Φοίβου (μοναδικός εκπρόσωπος από τις ομάδες που συμμετέχουν στο καμπ) Νίκος Μιμερίνης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νησί, τονίζοντας πως είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν τέτοιες εικόνες και παραστάσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το άθλημα.

Επίσης ευχαρίστησε τον Κώστα Χαρίση για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν και ότι πάντα ο δήμος θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. 

Στην συνέχεια όλοι οι προπονητές έκαναν μια σύντομη αναφορά για την παρουσία τους στο νησί και το “UNITED”. Ο διάσημος προπονητής του ΝΒΑ τόνισε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται κοντά στα παιδιά ειδικά μετά από  αυτά που έχουν βιώσει τα δυο χρόνια λόγω covid. Επιπλέον τόνισε πως η αγάπη του για το μπάσκετ είναι μεγάλη και ερχόμενος στο νησί από την Αμερική σε αυτές τις λίγες μέρες θέλει να διδάξει στα παιδιά όσα περισσότερα μπορεί. 

Τέλος ο Νίκος Μιμερίνης επεσήμανε πως κάτι τέτοιες δράσεις αποτελούν χρυσές ευκαιρίες για τα παιδιά και δεν θα πρέπει να τις χάνουν. 

Όσον αφορά το Φοίβο είπε χαρακτηριστικά πως η εξωστρέφεια και η αλληλεγγύη είναι αυτά που εξαρχής ορίζουν την φιλοσοφία της ομάδας του και γι’ αυτό συμμετέχουν με αθλητές τους στοκαμπ. 

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ