Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης 220 προσφύγων - Μεταφέρονται στην Κω

28/06/2022
235 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Νότια στην Κρήτη, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού για τη διάσωση 220 ανθρώπων που έζησαν στιγμές αγωνίας μεσοπέλαγα. Τα πρώτα στοιχεία του λιμενικού…

Οι μετανάστες είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παραλία και βρέθηκαν νότια από την Κρήτη. Ένας ψαράς, κοντά στην Κάρπαθο ήταν ο πρώτος που είδε το ακυβέρνητο σκάφος τους και δεν έμεινε απαθής. Πλησίασε και κατάφερε να βοηθήσει τους ανθρώπους που έτρεμαν από τον φόβο τους. Ειδοποίησε το Λιμενικό και η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πιο αναλυτικά, μεγάλη επιχείρηση διάσωσης προσφύγων και μεταναστών, στα νότια στην Κρήτη, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του λιμενικού Σώματος Νικόλαο Κοκκαλά.

Όπως ο ίδιος τόνισε, πρόκειται για 220 ανθρώπους που εντοπίστηκαν σε αλιευτικό σκάφος νότια της Καρπάθου και διασώθηκαν.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, αυτή την ώρα μεταφέρονται με φορτηγό πλοίο στην Κω. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.


newsit.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Γιώργοςνώνυμος
Γιώργοςνώνυμος 28/06 - 17:31
Η αλήθεια
Πρόβατα ξυπνάτε σε 3, χρόνια η Κως αλλάζει !!!θα μετατραπεί το νησί ?????? του Αμαζονίου λαθρομετανάναστων αυτό που είδαμε ??,δεν είταν τίποτε??,η κυβέρνηση και όλοι η Ευρώπη το ξέρουν αυτό αλλά το χρήμα είν' γλυκό όλα γίνονται για τα συμφέροντα
Ψιτ
Ψιτ 28/06 - 12:15
Που ειναι ο Κοψιμιος οεο???
Περιμενω με αγωνια αντιδραση του Κοψιμιου... στο λιμανι με τον φορτωτη....γρηγορα!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ