Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ίλιον: Έρευνα από το Yπ. Παιδείας για τον καθηγητή που προσέβαλε μαθητή επειδή φορούσε φούστα

05/02/2022
99 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

"Ντροπή της κοινωνίας" ήταν η ατάκα του καθηγητή προς τον μαθητή που πήγε σχολείο φορώντας φούστα. Κύμα συμπαράστασης από τους συμμαθητές του. Διατάχθηκε έρευνα για το περιστατικό.

Έρευνα διατάχθηκε για το περιστατικό στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, με εντολή το γγ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αλέξανδρου Κόπτση, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, καθηγητής στο εν λόγω σχολείο φέρεται να είπε σε μαθητή «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» επειδή φόρεσε φούστα

Την επόμενη ημέρα κορίτσια φόρεσαν παντελόνια με γραβάτα και τα αγόρια φούστες προκειμένου να δηλώσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον συμμαθητή της 1ης Γυμνασίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γονιών αλλά και μαθητών του σχολείου φαίνεται πως τον αποκάλεσε "ντροπή της κοινωνίας" και αυτό εξαιτίας της απόφασής του να φορέσει φούστα.

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και με το μήνυμα "Τα ρούχα δεν έχουν φύλο" οι νεαροί και οι νεαρές που φοιτούν στο σχολείο φόρεσαν φούστες και γραβάτες αντίστοιχα αναδεικνύοντας την ανάγκη της κοινωνίας για εξάλειψη των διακρίσεων και τη δημιουργία κοινωνικών συνθηκών ισοτιμίας και σεβασμού.



news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 06/02 - 17:20
Κοινωνία
Στο όνομα της κακώς εννοουμενης ισότητας τα ισοπεδώνουμε όλα . είμαστε ίσοι αλλά όχι όμοιοι. Άλλο άνδρας άλλο γυναίκα . Αλλιώς θα γεννούσαν και οι άνδρες . Έτσι μας έφτιαξε η φύση εμείς γιατί τα μπερδεύουμε;; Τα ενδύματα είναι για να μας ξεχωρίζουν όχι για να μας διαχωρίζουν.
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 05/02 - 21:16
Πολιτική
Καλέ αρχίζει το Τριώδιο θυμάστε τις Απόκριες τις καμουζελες που οι άντρες φορούν φουστάνια και οι γυναίκες κοστούμια.;; Φαίνεται πως μπέρδεψαν οι μπερδεμένοι τις απόκριες Γελάσαμε και πάλι .
Σ.Σ.
Σ.Σ. 05/02 - 18:12
Κάτι δεν πάει καλά.
Θα ήθελα την αντίδραση του υπουργείου αν πήγαινε στο σχολείο ένας καθηγητής με φούστα και βραχιόλια. Επίσης θα ήθελα να δω τι θα γίνει αν αύριο 5,000 χιλιάδες συμπολίτες μας κυκλοφορήσουν με στολή αστυνομικού. Ελευθερία ένδυσης υποστηρίζουν κάποιοι και όχι μόνο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ