Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία την Παρασκευή: Επιστρέφει και η αφρικανική σκόνη - Νέος χάρτης του meteo

06/05/2021
129 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, αύριο Παρασκεύη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι "συννεφιασμένος", αλλά το θερμόμετρο θα δείχνει υψηλές θερμοκρασίες, ενώ και στην Αττική ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Από αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο η οποία θα είναι γενικά της τάξης των 3-4 βαθμών Κελσίου. Ωστόσο, στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι της τάξης των 5-7 βαθμών Κελσίου.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνεται η εκτιμώμενη άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, συγκριτικά με τις μέγιστες θερμοκρασίες της Πέμπτης 06/05. 

Παράλληλα, το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή, αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, ενώ το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης αναμένεται να κορυφωθεί το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/anebainei-pali-i-thermokrasia-tin-paraskeui-epistrefei-kai-i-afrikaniki-skoni---neos-xartis-tou-meteo/


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ