Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θλίψη στην Κάλυμνο για τον «χαμό» της 36χρονης πρεσβυτέρας Σεβαστής Παναγιώτου - Σμαλιού

02/10/2020
1158 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πάλεψε σιωπηρά και με αξιοπρέπεια την επάρατο νόσο ηΣεβαστή Παναγιώτου Σμαλιού,όπως και έζησε, με διακριτικότητα και στωικότητα, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία που είχε μπροστά της, στη σύντομη της ζωή, αφούστα 36 της χρόνιαάφησε την τελευταία της πνοή, δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους.

Το μοναχοπαίδι τουΜάκη, που "έφυγε" πριν μερικά χρόνια,και τηςΆννας Παναγιώτου,η πρεσβυτέρα του π. Κων/νου Σμαλιού, σήμερα πια δεν είναι ανάμεσα μας, καθώς η αρρώστια που επί χρόνια την έθετε σε δοκιμασίες, τελικά την νίκησε και η νιότη της δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει κι άλλο στη ζωή, δίπλα στα δυο της παιδιά, που θα έχουν όμως να τα συντροφεύει η γλυκιά ανάμνηση της μάνας, που ήταν ένας άγγελος φύλακας δίπλα τους, να τα προστατεύει και να τα γεμίζει με αγάπη και στοργή.

Ο πόνος της μάνας που θα δει το μοναχοπαίδι της αύριο το απόγευμα να αποχωρίζεται τα εγκόσμια θα είναι τεράστιος, όπως και του συντρόφου της, του παπά Κωνσταντίνου, στην ενορία του οποίου, στονΆγιο Νικόλαοόπου διακονεί τα τελευταία χρόνια,θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Σεβαστή ήσουνα μια γλυκιά παρουσία σ’ αυτή τη ζωή και θα είσαι μια τρυφερή σκέψη για όλους μέσα στις πρωτόγνωρες και απίστευτα δύσκολες καταστάσεις των καιρών.

https://palmostiskalymnou.blogspot.com/2020/10/36.html?spref=fb&fbclid=IwAR3x98c9K6VWLcVbLF5GXxhH3Xm-u97oZPKQle6jd6Z0jp0zwvtxjXcvwvo

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ