Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δεν αφορά "ύποπτο" κρούσμα κορωνοϊού αλλά καρδιολογικό περιστατικό η νυκτερινή αεροδιακομιδή από την Κάλυμνο

20/08/2020
391 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένας ξένος υπήκοος 17 ετών διεκομίσθη τη  νύχτα γύρω στις 01:00 με ελικόπτερο από την Κάλυμνο για Νοσοκομείο της Κρήτης, καθώς έχρηζε νοσηλεία σε Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η μεταφορά του ασθενούς έγινε με κάψουλα αρνητικής πίεσης.

Για δεύτερη φορά το γεγονός αυτό, δηλαδή η μεταφορά ασθενούς με την προβλεπόμενη πλέον από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα κάψουλα αρνητικής πίεσης, ήταν, πιθανόν, η αιτία που υπήρξαν δημοσιεύματα σελίδων που ανέφεραν περίπτωση ασθενούς μεcovid-19.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η απάντηση από το τεστ που έγινε στον νεαρό ασθενή και στάλθηκε στον «Παστέρ», ενώ δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση τόσο από Κάλυμνο όσο και από Κρήτη.

Από χθες το απόγευμα ήταν γνωστό από το ρεπορτάζ του «Π.τ.Κ.» το γεγονός, όπως και  η αιτία που θα γίνονταν η αερομεταφορά του ασθενούς, όμως οι σημερινές δημοσιεύσεις επιβάλλουν την ανάρτηση.

https://palmostiskalymnou.blogspot.com/2020/08/blog-post_20.html?spref=fb&fbclid=IwAR0uG0rr6n9woE3HxT8Go7YNH5JhzC793QXDNP0UcvbT3NYdQSNo673Ojx0 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ