Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ελκυστικές προσφορές από ξενοδοχεία της Τουρκίας για μακροχρόνια διαμονή τουριστών το χειμώνα

07/09/2022
206 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δεδομένου ότι η ζήτηση για μακροχρόνιες διακοπές είναι ιδιαίτερα υψηλή φέτος, ο σπεσιαλίστας για Τουρκία τουρ οπερέιτορ στη γερμανική αγορά Bentour Reisen επέκτεινε το πρόγραμμά του ανάλογα. «Όποιος πραγματοποιήσει διακοπές περισσότερες από τρεις εβδομάδες μπορεί πραγματικά να εξοικονομήσει χρήματα αυτόν τον χειμώνα», δήλωσε ο CEO του τουριστικού οργανισμού Deniz Ugur.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μακροχρόνιων διακοπών, μαζί με την Αίγυπτο, την Τυνησία και τα Κανάρια Νησιά. Τέσσερις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και γευμάτων all inclusive, είναι διαθέσιμες για «αρκετά» κάτω από 1.000 ευρώ, τόνισε ο Ugur, αναφέροντας ενδεικτικά το παράδειγμα του ξενοδοχείου Trendy Aspendos in Side. 

Ανέφερε επίσης ότι τα ξενοδοχεία της Τουρκίας στους μακροχρόνιους πελάτες τους το χειμώνα προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως υπηρεσία καθαρισμού ρούχων.

Σύμφωνα με τον Ugur, οι μακροχρόνιες διακοπές δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστικές όσο είναι τώρα, καθώς οι τουρίστες του χειμώνα στην Τουρκία θα εξοικονομήσουν χρήματα από το κόστος θέρμανσης στη χώρα τους.


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ