Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εν αναμονή για την επανέναρξη των δρομολογίων του «Ολύμπιου Ζεύς» - Ν. Χατζηνικολάου: Εργαζόμαστε νυχθημερόν για την αποκατάσταση

07/09/2022
148 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι διακοπές του Αυγούστου καθυστέρησαν τις διαδικασίες παραλαβής των ανταλλακτικών και την επανέναρξη των δρομολογίων. Όπως δήλωσε στο Βήμα της Κω ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ κ. Νίκος Χατζηνικολάου, μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνουν οι δοκιμαστικές διαδικασίες.  

« Μόλις ολοκληρωθούν η δοκιμή και δούμε ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει, την επόμενη ημέρα θα περάσει από επιθεώρηση του πλοίο από νηογνώμονα. Είναι θέμα ημερών να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια από Μαστιχάρι για Κάλυμνο». 

Ο κ. Χατζηνικολάου ευχαρίστησε το επιβατικό κοινό για την κατανόηση σε αυτή την έκτακτη σοβαρή βλάβη που προέκυψε και ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της ΑΝΕΚ για την ταλαιπωρία.  

« Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την υπομονή και κατανόηση. Ζητάμε συγνώμη από τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, τους επιβάτες που ταξιδεύουν με το Ολύμπιος Ζευς για αυτή την ταλαιπωρία. Να ξέρουν όλοι ότι πραγματικά εργαζόμαστε νυχθημερόν για να επιδιορθωθεί η σοβαρή βλάβη και κάναμε όσα έπρεπε για την επισκευή αλλά και την ασφάλεια του πληρώματος και των ανθρώπων που ταξιδεύουν με το πλοίο. Λίγες ημέρες υπομονή ακόμη». 

Αν δεν υπάρξουν νέες καθυστερήσεις τότε μέχρι αρχές της επόμενης εβδομάδας το πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει ξανά τα δρομολόγιά του. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΑΝΕΜ για το θέμα. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ