Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Euroferry Olympia: Σε εξελιξη οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους

19/02/2022
44 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης και η μάχη για τη διάσωση των δώδεκα αγνοούμενων του πλοίου "Euroferry Olympia" στην Κέρκυρα. Εξειδικευμένη ομάδα βρίσκεται στην περιοχή, δύο άνδρες της ΕΜΑΚ νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο εσωτερικό του πλοίου "Euroferry Olympia", στο οποίο εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά τα ξημερώματα της Παρασκευής και εξακολουθεί να φλέγεται.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη επιχείρηση καθώς από τη φωτιά αναπτύσσεται θερμοκρασία η οποία φτάνει έως και τους 500 βαθμούς.


Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, δύο πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που διέσωσαν τους δύο ανθρώπους χθες νοσηλεύθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει για περισσότερες από τρεις ώρες τους καπνούς της φωτιάς. Ο ένας εκ των δύο πυροσβεστών πήρε εξητήριο το πρωί του Σαββάτου. Από τους διασωθέντες, νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας επιβάτης του πλοίου.

Εξειδικευμένη ομάδα στην περιοχή

Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, από την πρώτη στιγμή υπήρξε γιγαντιαία επιχείρηση με τη συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, κατά την οποία διασώθηκαν 280 άνθρωποι και μεταφέρθηκαν στην Κέρκυρα.

Όπως είπε ο υπουργός μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αυτήν την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τα 12 άτομα που αγνοούνται, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τρεις Έλληνες.


news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ