Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Φωτιά στη Μαγνησία: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα στο Χοροστάσι - Βρέθηκε καμένη κοντά σε τροχόσπιτο

26/07/2023
65 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τραγωδία στη Μαγνησία όπου μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Χοροστάσι, κάτω από τον Αλμυρό Βόλου στον οποίο μαίνεται πυρκαγιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε καμένη σε παραλιακή περιοχή, κοντά σε τροχόσπιτο.

Το thenewspaper μετέδωσε ότι το θύμα ήταν απανθρακωμένο, καθώς και ότι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι πέρασε από το σημείο, αλλά είναι άγνωστο πώς η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από τις φλόγες.


Την ίδια ώρα, ο taxydromos ανέφερε ότι την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν δικοί της άνθρωποι. Στην περιοχή είχε σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως όταν έφτασαν οι διασώστες, διαπίστωσαν πως ήταν ήδη πολύ αργά. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Από τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται πως είχε κινητικά προβλήματα και το τροχόσπιτο ήταν στην παραλία και γύρω γύρω είχε χόρτα.

Ο σύντροφός της αντί να την πάρει να φύγουν όταν είδε τη φωτιά, προσπάθησε να πάει να τη σβήσει. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε έτρεξε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει τη γυναίκα του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο πήρε φωτιά. Ο ίδιος βρέθηκε ζωντανός, λίγο πιο πέρα στα δέντρα που ήταν το αυτοκίνητο. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ