Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η βάση ελικoπτερων στο Στεφανοβίκειο

09/09/2023
104 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Μετά τις εικόνες από την φωτιά και τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο πλημμύρισε από την κακοκαιρία Daniel η βάση ελικοπτέρων του στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Στο Στεφανοβίκειο έχει την έδρα της η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel έχει πλημμυρίσει η βάση.  Στο Στεφανοβίκειο εδρεύει το 1ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων, το 2ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων και το 1ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού.

Σύμφωνα με το Militaire.gr έχουν πλημμυρίσει οι εγκαταστάσεις της βάσης όπου γίνεται η τεχνική υποστήριξη ελικοπτέρων. Στο Στεφανοβίκειο υπάρχουν ελικόπτερα Apache, Chinook, Heuy, Kiowa.

Από χθες σύμφωνα με το taxydromos.gr άρχισε να πλημμυρίζει η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο και έχει σημάνει συναγερμός στην Αεροπορία Στρατού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στρατιωτικά οχήματα συγκεντρώθηκαν στην πύλη του στρατοπέδου, ενώ τα αμερικανικά ελικόπτερα που σταθμεύουν μέσα στην 1η ΤΑΞΑΣ βρίσκονται σε ειδικό χώρο που έχει κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό.

Πηγή lifo.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/09 - 18:15
Γνώστης
Πόσο ακόμα θα μεταδίδονται fake news;Τα ελικόπτερα που φωτογραφίζονται και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι παροπλισμένα και αποτελούν εικονικούς στόχους.Για δείτε το λίγο, και μην πέφτετε στην παγίδα της αντιπολίτευσης.Προς ενημέρωση.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/09 - 18:15
Ευθύνες παντού
Ποιος είναι ο συντάκτης/υπογράφει το άρθρο;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/09 - 11:28
ΝΤΡΟΠΗ ....
μεγάλη ντροπή για το Υπουργείο Άμυνας. Τα ελικόπτερα αχρηστεύτηκαν .... Ζημιά εκατομμυρίων ευρώ ...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ