Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κιβωτός του Κόσμου: Ανυπόστατα ψεύδη όσα καταγγέλλονται λέει ο Πάτερ Αντώνιος – Είμαι θυμωμένος

19/11/2022
66 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ο πάτερ Αντώνιος τοποθετήθηκε εκ νέου για τις καταγγελίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις χαρακτήρισε ως «ανυπόστατα ψεύδη».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ανέφερε πως «έχουμε κάνει την έρευνα μας και όλα όσα καταγγέλλονται είναι αναπόσπαστα ψεύδη».

«Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως «δεν πηγαίνει το μυαλό μου σε κάποιον. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

Παράλληλα, τόνισε πως «μετά από 25 χρόνια μιλάει ο καθένας λες και είναι γεγονός όσα συμβαίνουν χωρίς αποδείξεις».

Μάλιστα, στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Πρεσβυτέρα της «Κιβωτού» και τόνισε πως «πήραν αφορμή από ένα δημοσίευμα. Βάλετε ένας οργανισμός επειδή ένα παιδί είχε την κακία να πάει να καταθέσει».

Επίσης, σημείωσε πως «αυτό το θέμα πήρε διαστάσεις χωρίς να γνωρίζουμε κάτι. Μάθαμε το θέμα χθες από τα κανάλια. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να χτυπήσουν το έργο μας. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά αυτά καθοδηγούνται από κάπου».

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», οι οποίες έρχονται στη δημοσιότητα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

«Μου έμαθαν γράμματα, με πήγαν στο γυμνάσιο», λέει ένας 27χρονος στην εφημερίδα «Καθημερινή», αν και τονίζει πως αποτράπηκε από το να πάει λύκειο. Πριν από την «Κιβωτό» ζητιάνευε στα φανάρια. Η πλάτη του είχε ανοίξει από τους συχνούς ξυλοδαρμούς από τον πατέρα του. Στην αρχή, η «Κιβωτός» έμοιαζε παράδεισος. Σύντομα τα πράγματα άλλαξαν, αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Μας κλείδωναν για μήνες, δεν μας τάιζαν, μας έβαζαν τιμωρία στον τοίχο με το ένα πόδι ψηλά», λέει κοπέλα που πέρασε έξι χρόνια στην «Κιβωτό» στη Χίο. Στα 7 της, όταν πρωτοπήγε στη δομή, εκείνη και άλλα παιδιά έπρεπε να μαζεύουν κουκουνάρια στα χωράφια. «Δεν τους νοιάζει η ηλικία, δουλεύαμε μες στον ήλιο», δηλώνει. «Μας έδιναν 2 ευρώ τη μέρα και για να φάμε παίρναμε άδεια».


newsbeast.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/11 - 10:09
ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ
ΜΟΥΤΡΟ Η ΠΑΠΑΔΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ Η ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ!!!
Δικαιοσύνη
Δικαιοσύνη 19/11 - 23:45
Εγκλήματα
Ο δεκαενιαχρονος δείχνει για παρενοχλήσεις με άλλον ένα μάρτυρα τον Παπαντώνη.διαβαστε το Θέμα κλπ εφημερίδες της Κυριακής την κατάθεση του.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/11 - 11:42
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
MKO KAI KAΛΗ; ΚΟΝΟΜΕΣ....
Αναγνώστες
Αναγνώστες 19/11 - 11:03
Εγκλήματα
Βρε καλώς τον που έστησε φιλανθρωπική επιχείρηση στις πλάτες ανυπεράσπιστων παιδιών. Χρήμα και φήμη έτσι και για φιλεσπλαχνια ξύλο και κακομεταχείριση. Να περιέλθει άμεσα στο Κράτος η στέγη αυτή και να την ελέγχουν δικαστικοί και κοινωνικοί λειτουργοί .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ