Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λαμία: Συγκλονίζει ο 22χρονος που βούτηξε για τον σταυρό - «Νιώθω σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια»

10/01/2023
329 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

«Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χέρια έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα», δήλωσε ο Γιάννης

Ο 22χρονος Γιάννης Καλλέργης είναι ο νεαρός που τραυμάτισε τον αυχένα του όταν βούτηξε στο νερό για να πιάσει τον σταυρό τα Θεοφάνια, στη Σκάλα Θεολόγου, στη Μαλεσίνα. 

«Νιώθω σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Mega για την κατάσταση της υγείας του.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 22χρονος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με νάρθηκα και στα δύο χέρια, μη μπορώντας να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, πέρα από το να κουνά τα δάχτυλά του, ανέφερε στην εκπομπή Live News.

To χειρουργείο στο δεξί του χέρι είχε διάρκεια επτά ώρες, ενώ σήμερα Δευτέρα 9/1 αναμένεται να χειρουργηθεί και στο αριστερό. «Το χειρουργείο έχει γίνει από τον αγκώνα και κάτω», ανέφερε για το ζήτημα ο ίδιος και δεν παρέλειψε να περιγράψει τη στιγμή που έπεσε με το κεφάλι στο νερό σε βάθος μόλις 30 εκατοστών και οι αγκώνες του άνοιξαν προς τα έξω.

«Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χέρια έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα», δήλωσε ο Γιάννης. 


parapolitika.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ