Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μείωση 54% του αριθμού των διαμενόντων μεταναστών στην Ελλάδα

02/12/2022
113 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Στη σημαντική μείωση του αριθμού των διαμενόντων μεταναστών στην Ελλάδα αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Το εν λόγω ποσοστό υποχώρησε τον περίπου 5% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ από τον Οκτώβριο του 2021 έχει πέσει κατά 54%.

«Με σχέδιο και συντονισμένες προσπάθειες σταθερά πτωτική πορεία, ακολουθεί το ποσοστό του αριθμού των διαμενόντων μεταναστών στη χώρα μας κατα περίπου 5% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα και κατά 54% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2021», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.Πηγή: Reporter.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
BATMAN
BATMAN 04/12 - 15:54
Kos
Έρχεται το τέλος σας προδότες πολιτικοί
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΙΩΤΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΙΩΤΗΣ 03/12 - 00:48
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ 300 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ. ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ 500.000 ΛΑΘΡΟ. ΕΧΕΤΕ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΒΟΥΜΕ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ << ΕΛΛΗΝΕΣ >> ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΛΠ.ΚΛΠ.ΚΛΠ.ΚΛΠ, ΤΡΕΜΕΤΕ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ