Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ρόδος: Οι ταξιτζήδες απέκλεισαν το λιμάνι για να μην κατέβουν τα οχήματα της UBER

07/07/2023
541 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο λιμάνι της Ρόδου, στην Ακαντιά, καθώς πάνω από 200 ταξιτζήδες έχουν συγκεντρωθεί για να εμποδίσουν την αποβίβαση αυτοκινήτων που σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες είναι εταιρείας που θα συνεργαστεί με την "Uber" στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της στο νησί.

Όπως δήλωσε στη "Ροδιακή' ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί κ. Θεοδόσης Καστανίδης, πολλοί συνάδελφοί του είναι αποφασισμένοι τις επόμενες μέρες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις κλείνοντας λιμάνια και αεροδρόμιο.

Σημειώνεται οτι η παραμονή των ταξιτζήδων στο λιμάνι της Ρόδου συνεχίζεται, ενώ αισθητή είναι η παρουσία της αστυνομίας.


rodiaki.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 15:29
Ότι να ναι
Τι εγινε;;ξαφνικά ζοριστηκαν οι ταξιτζιδες;;αλλά η ταρίφα στα νησιά καλά κρατεί...ούτε ρολόι. Ο καθένας πάει από απου γουσταρει το δρομολόγιο.τον λες τον άλλον πάνε από εκεί αλλά πάει από όπου γουσταρει γιατί τα ναύλα είναι μεγαλύτερα και κάπως έτσι κάνουν τελικά ότι γουστάρουν. Να αφήσουν τον κόσμο να δουλέψει λοιπόν και να βάλουν και οι ίδιοι μυαλό αν θέλουν να λέγονται Ευρωπαίοι.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ