Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στο Βερολίνο ο Βασίλης Κικίλιας - Επαφές για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

04/09/2022
70 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο υπουργός Τουρισμού θα συναντήσει τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών και μεγάλους tour operators της Γερμανίας, στο πλαίσιο προσέλκυσης ταξιδιωτών τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών και μεγάλους tour operators της Γερμανίας, στο πλαίσιο προσέλκυσης ταξιδιωτών τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και της προσπάθειας για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Επιπλέον, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους όλων των μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Αύριο, Δευτέρα 5/9, ο κ. Κικίλιας θα έχει συναντήσεις με τον Επικεφαλής Πολιτικής του Ομίλου της Lufthansa, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DER Turistik, με τον Πρόεδρο του DRV (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) και με τον Πρόεδρο της ATTIKA Reisen. Επίσης, θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Condor  και δείπνο με στελέχη της TUI (Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών, Διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων κ.α.).

Σημειώνεται ότι η Γερμανία είναι ο πρώτος σταθμός σε μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Τουρισμού σε χώρες της Βόρειας και της Κεντρικής Ευρώπης.capital.grΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αναγνώστες
Αναγνώστες 05/09 - 00:07
Πολιτική
Δηλ θα παρακαλάμε τους άλλοτε Γερμανούς κατακτητές που δεν μας πλήρωσαν ούτε τις αποζημιώσεις του β Παγκοσμίου πολέμου να μας κουβαληθουν χειμωνιάτικα;;έλεος με την ζητιανιά για τουρίστες....αυτοί φταίνε για τα δεινά της Ευρώπης με τις έξυπνες κυρώσεις τους σε μια χώρα που τροφοδοτεί με ενέργεια όλη την Ευρώπη.
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 04/09 - 23:48
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑ<Ι ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ