Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Tραγωδία στη Μεσσηνία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σε τροχαίο με ανατροπή φορτηγού

26/07/2024
272 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου. Φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Τραγικός ο απολογισμός καθώς απο τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος, όπως ανέφεραν πληροφορίες από αρμόδιες πηγές.

Επίσης νεκροί ανασύρθηκαν δυο άνδρες οδηγοί των οχημάτων πάνω στα οποία έπεσε ο τράκτορας του φορτηγού. Μάλιστα η Πυροσβεστική χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδική διασωστική σειρά και να κόψει τις οροφές των οχημάτων, προκειμένου να απεγκλωβίσει και τους υπόλοιπους τραυματίες.

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών, ένας 25χρονος, κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας νοσηλεύεται τραυματισμένοι και μια 60χρονη γυναίκα.

Επιπλέον ένα παιδί που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε απο την Κυπαρισσία στην Πάτρα στο Καρμαναδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχετικά καλά στην υγεία του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Παράλληλα ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε και αυτός τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ειδικότερα, μετά από πολύωρες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής και των διασωστικών συνεργείων, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 5 τραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα τρία Ι.Χ. οχήματα σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου έχει διακοπεί και γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση του φορτηγού αλλά και των κατεστραμμένων αυτοκινήτων.


Στο πρώτο αυτοκίνητο βρισκόταν οικογένεια που ήταν μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, η οποία έκανε διακοπές σε συγγενείς της στο Ναύπλιο και σήμερα πραγματοποιούσε εκδρομή.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου  δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με  Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα“.


ertnews.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ